Željko Joksimović: Jako sam sretan što sam opet u Zagrebu
By redakcija On 16 velj., 2019 At 10:33 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

Za sve vas koji ste večeras slobodni, želim vam da uskoro pronađete ljubav, poručio je Željko Joksimović

Željko Joksimović

Željko Joksimović– Živim za ovakav ambijent i koncerte. Hvala svima! Bit će ovo večer u kojoj ćemo svi uživati. Jako sam sretan što sam opet u Zagrebu jer se družimo i dijelimo najljepšu emociju na svijetu, ljubav – istaknuo je Željko Joksimović na početku nastupa u Areni.
Na večeri posvećenoj ljubavi i dobroj glazbi beogradski pjevač Željko Joksimović održao je veličanstven dvoipolsatni koncert u hrvatskoj metropoli i dokazao da s pravom nosi naziv jednog od najpopularnijih glazbenika u regiji.
Publika je s puno emocija zajedno u glas pjevala svaku njegovu pjesmu, a na izuzetnu podršku Željko je uzvraćao vrhunskim izvođenjem svojih hitova, među kojima su ‘Milimetar’, ‘Najmoje’, ‘Ljubavi’, ‘Telo vreteno’, ‘Drska ženo plava’.

Željko Joksimović

Tisuće mobilnih telefona osvjetljavalo je dvoranu, a svi su bili usmjereni prema raskošnoj pozornici, koja je napravljena prema najsuvremenijim svjetskim standardima. O organizaciji je brinuo tim od 40 ljudi, bina je bila na pet razina s više od 200 rasvjetnih uređaja, 600 LED ekrana te više od stotinjak zvučnika.
Željko Joksimović– Za sve vas koji ste večeras slobodni, želim vam da uskoro pronađete ljubav. Možda baš ovdje, na koncertu – govorio je Joksimović, a publika u Areni je svaku njegovu pjesmu popratila gromoglasnim pljeskom i plesom.
U Zagrebu je Željko premijerno izveo posljednji singl ‘Možda je to ljubav’. Pjesmu, za koju je glazbu napisao u samo 24 sata u nekoliko dana dosegnula je rekordnu posjetu na YouTube-u i drugim glazbenim platformama.
– Baš kao svojevremeno s ‘Olovnim vojnikom’ i sada sam pripremio pjesmu za jedan ovako veliki koncert i drago mi je što je prvi put izvodim pred 20.000 ljudi. Publika ju je dobro prihvatila, a ponosan sam jer gledanost i slušanost raste iz dana u dan – rekao je Joksimović.
Rasprodanim koncertima u Zagrebu zadovoljan je i organizator Željkova nastupa direktor Star produkcije, Alen Ključe.
– Koncert i odaziv publike nadmašio je sva naša očekivanja. Neizmjerno nam je drago što je publika prepoznala ovaj spektakl kao jedan on najpoželjnijih glazbenih događaja. Ponosan sam da smo dva dana zaredom rasprodali Arenu i da nas u subotu čeka još jedna nezaboravna večer – izjavio je Ključe
Beogradska zvijezda nakon uspješne prve večeri održat će koncert i danas, u subotu 16. veljače. Ulaznica za taj nastup ima još malo, a možete ih kupiti u sustavu Eventim.

Foto: Press – Emica Elveđi

comment closed