fbpx

Antonija savjetuje: Frizure za Valentinovo!

Romantika…

Valentinovo je, pored vas savršen muškarac. On je obećao romantičnu večeru. Frizure za ValentinovoSavršena haljina i šminka nije dovoljna za večeru s dragim. Frizura je isto bitan element u cijeloj toj priči. Vlasnica frizerskog salona ‘Velvet’, Antonija Knapić nudi dvije frizure za Valentinovo.

Pletenica
Podijelite kosu po sredini i počnite plesti pletenicu od profila prema čelu tako da dodajete kosu s lijeve i desne strane. Pletite do kraja, odnosno do kuda možete da vam kosa ne ispada iz pletenice. Tako i s druge strane. Sada kada imate dvije pletenice, omotajte jednu oko druge i pričvrstite gumicom. Za drugačiji izgled pletenice možete je razvući.

Romantična
Za ovakvu frizuru operite i osušite kosu. Odijelite pramen koji ide od čela do iza uha, za sad ga maknite, a ostatak kose do profilaFrizure za Valentinovo lagano natapirajte. Uzmite pramen s lijeve strane koji ste odijelili i podijelite ga na dva dijela. Gornji dio uvijte oko svoje osi, stavite ga ispod profila, te ga učvrstite. Na isti način složite pramenove s desne strane, s tim da prvo stavite donji pramen, onda gornji, a na kraju ispod svega staviti donji pramen lijeve strane. Za elegantniji izgled figarom uvijte ostatak kose.

Foto: Velvet