fbpx

Besplatan ulaz: The best things in life are free

Donauinselfest…

Pod motom ‘The best things in life are free’ bečki Donauinselfest ove godine ulazi u svoju 33. sezonu

The best things in life are free– Najbolje stvari u životu ne mogu se kupiti novcem. Usprkos tom ili baš zato one nam često najjače ostaju u sjećanju. A kako je posjet Donauinselfestu svake godine nezaboravan doživljaj za posjetiteljice i posjetitelje, ove se godine odvija pod prigodnim motom: ‘The best things in life are free‘ – pojasnili su organizatori najvećeg europskog open air festivala koji će se u Beču ove godine održati od 24. do 26. lipnja 2016. godine.
Na dvanaest festivalskih bina nastupiti će više od 1.500 izvođača, a organizatori se nadaju da će prošlogodišnji rekord od 3,3 milijuna posjetitelja ove godine biti srušen. Budžet festivala iznosi 4 milijuna eura, a trajanje programa ukupno 600 sati.
Neki od najzanimljivijih actova austrijski bend su Seiler&Speer te rusko austrijski metal bend Russkaja. Osim toga nastupit će i njemački elektropunk bend Frittenbude, austrijski drum and bass izvođači Camo&Krooke, hamburški reper Samy Deluxe, austrijski DJ Flip Capella i talijanski DJ duo VINAI.
Za ovogodišnji Donauinselfest dizajnirana je i posebna besplatna aplikacija za mobilne telefone.

Foto: Press