fbpx

BlessFood: Večera s porukom oduševila Varaždince i Splićane

Humanitarno…

Domaćin osme po redu donacijske Večere s porukom je poznati arhitekt Ante Vrban

BlessFoodVaraždinski župan Predrag Štromar i splitski modni trio svojim su večerama oduševili brojne Varaždince i Splićane koji su još jednom pokazali kako imaju veliko srce. Zaklada za pomoć djeci VITA u Varaždinu  i Dječji dom Maestral u Splitu dirnuti su gestama poznatih domaćina i njihovih gostiju.
Varaždinska županija ugostila je šestu po redu ‘BlessFood – Večera s porukom‘. Brojni prijatelji i gosti župana Predraga Štromara su na jedinstven način kroz druženje i uživanje u varaždinskim gastronomskim delicijama, pomogli radu Zaklade za pomoć djeci ‘VITA‘. Poduzetnici Sunčica i Dragan Jurilj, Matija Vuica i Tihana Harapin, Dubravko Hoić, Ivančica Nada Zver, dobitnica nagrade za ženu godine 2014. Bernarda BlessFoodCecelja te brojni drugi bili su gosti Večere s porukom na Varaždinbregu. Varaždin je ovom prilikom najavio i novu Večeru s porukom koja se sprema u lipnju, kao nastavak ove lijepe priče iz Varaždinske županije.
Grad pod Marjanom drugi je u nizu gradova koji je projekt BlessFood – Večera s porukom posjetio na svom putu po Hrvatskoj. Poznati hrvatski dizajneri Neda Makjanić Kunić, Marija i Jurica Pirić te Ivan i Sandra Ledenko ovaj put okušali su se u ulozi domaćina. Domaćini su okupili i impresivnu listu poznatih gostiju poput glazbenika Giuliana, odbojkašice Ante Vrbansvjetskog ranga Mie Jerkov, dr. Srđana Čulića, bračni par bračni par Viktoriju i Dinu Rađa te brojne druge. Domaćin osme po redu donacijske Večere s porukom je poznati arhitekt Ante Vrban.

Foto: Goran Matijašec