fbpx

Diana Viljevac: Kolekcija ‘Falling Sky’…

Diana ViljevacKako ostati dosljedan svom modnom izričaju, a uvijek svoju modnu viziju interpretirati na nov način i ovaj put uspjelo je dizajnerici Diani Viljevac koja se predstavlja aktualnom kolekcijom za jesen/zimu 2013./14. pod nazivom ‘Falling Sky‘. Već godinama dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom modnom izričaju i ove sezone u središte svoje beskrajne inspiracije stavlja suvremenu i hrabru ženu koja prkosi modnim pravilima i nameće svoju viziju kao jedini trend kojem podilazi. I kod ove kolekcije naglasak je na nosivosti u udobnosti i to je put od kojeg dizajnerica ne odstupa jer se u odjeći morate osjećati slobodno i nesputano.
Upravo raznovrsnost njenog dizajna pokazat će ključne komade koje svaka žena ove sezone mora imati u svom ormaru. Kolekcijom dominiraju suknje, veste, jakne pa sve do ultimativnih must -have dugih večernjih haljina.
Posebnu pažnju dizajnerica je posvetila upotrebi materijala te u ovoj kolekciji koristi čipku, vunu, pamuk, bandage, te materijale s aplikacijama ljuskica koje se prelijevaju od zlatne do crne boje. Što se tiče odabira boja upravo u nježnim i pastelnim bojama dizajnerica je pronašla idealan način kako u svojim kreacijama naglasiti ženstvenost dizajna.
Kolekcija ‘Falling Sky’ zasigurno će osvojiti sve žene koje teže softiciranosti i eleganciji dizajna neovisno o modnim trendovima jer upravo u siluetama koje odišu minimalnošću te krojevima pročišćenim od krutih linija put je kojim polazi dizajnerica u potrazi za svojim kreacijama.
Foto: Jelena Balić
Foto assistant: Goran Čižmešija
Make up: Kristina Pavlov
Model: Vesna Parčina
Nakit: Iva Viljevac
Hair: Salon Teuta
Video: Luka Sepčić/JATO Prod.

Fotogalerija: [nggallery id=269]