fbpx

Guerlain Aqua Allegoria Florabloom: Ljubav na prvi šnjof!

Novi proljetni miris – Guerlain Aqua Allegoria Florabloom!

U četvrtak, 21. ožujka, u elegantnom Amadria Park Hotel Capitalu na Jurišićevoj 22, održana je ekskluzivna promocija najnovijih mirisa Guerlain Aqua Allegoria Florabloom. Ovaj događaj, počevši od 19:30 sati, bio je prilika za upoznavanje s dva nova mirisna izričaja, Florabloom EDT i Forte EDP, koji su istaknuli sjaj i blistavost raznobojnog cvjetnog buketa.

– FLORABLOOM JE PROSLAVA SNAGE I LJEPOTE PRIRODE KOJA JE I DIVLJA I POETIČNA -Delphine Jelk,Guerlain perfumer.

Osnivanje kuće Guerlain označio je Pierre-François-Pascal Guerlain 1828. godine otvaranjem svoje prve trgovine na pariškoj Rue de Rivoli. Ovaj potez nije samo označio početak jednog brenda, već je postao i omiljeno okupljalište pariškog visokog društva i imućnih engleskih putnika. Njihova posjeta imala je svrhu nabave najkvalitetnijih krema, šminke i parfema.

Guerlain Aqua Allegoria Florabloom očarava kao radosna eksplozija cvjetnog bogatstva, s tuberozom kao srčanim tonom. Ovaj miris, nadahnut rijetkim fenomenom Superbloom, ističe se svojim kremastim aspektima i sunčanim notama. Okružen akordima ruže, irisa i ljubičice, Florabloom oživljava prirodnu ljepotu i snagu cvijeća koje procvjeta nakon kiše, pretvarajući surove pustinje u raskošne vrtove.

– Guerlain ima i muške mirise i prekrasna linija muških mirisa koja se zove L’Homme ideal i tvrdnja je da idealan muškarac ne postoji, ali L’Homme ideal je miris za svakog muškarca koji će ga učiniti idealnim – izjavila je za Scenu.hr Nataša Katanec.

Eau de Toilette Florabloom – Očaravajući buket u raznobojnim tonovima

Nova mirisna kreacija, Eau de Toilette Florabloom, oživljava čaroliju novog života koji se rađa iz pijeska nakon kiše. Inspiriran ovim čudesnim prirodnim fenomenom, Delphine Jelk je stvorila buket mirisa koji je pravo slavlje čiste moći prirode. U srcu ovog mirisnog buketa ističe se iskonska tuberoza, obogaćena tonovima manga i citrusa koji pružaju svijetli i blistavi miris. Delikatna Centifolia ruža iz Grasse-a harmonizira se sa senzualnim bijelim cvjetovima obasjanim jutarnjim suncem, dok puderaste plavičaste note irisa i ljubičice dodaju nježnu svježinu Florabloom toaletnoj vodi.

Forte Eau de Parfum Florabloom – Intenzivna toplina živopisnog buketa

Dok se sunce polako spušta prema horizontu, stvara se šareni tepih cvjetnih polja, obasjan spektakularnim nijansama zalazećeg sunca – narančastom, ružičastom i ljubičastom. Pod tim nebeskim prizorom, blaga svjetlost i prirodni miris ispune zrak snagom i intenzitetom. Kroz pažljivo izbalansirani mirisni potpis Florabloom-a, Delphine Jelk oživljava ovaj prizor s karakterističnom toplinom.

Bogatstvo raznobojnog cvijeća naglašeno je moćnom notom sandalovine. Dok se sunce spušta, slatki miris cvijeća prati njegov odlazak. U Florabloom Forte parfemskoj vodi, ovi sastojci postaju još topliji, obasjani posljednjim zrakama sunca, nježno odmjeravajući senzualnu bazu sandalovine i privlačnu mahovinu.

Florabloom EDT predstavlja blistavo sjajni raznobojni buket, dok Forte EDP donosi duboku toplinu cvjetnog aranžmana. Tuberoza, manga, citrusi, ruža, bijelo cvijeće i iris čine ove mirisne kreacije neodoljivima, pružajući pravu poslasticu za osjetila.

Osim svoje raskošne mirisne palete, Aqua Allegoria Florabloom odražava i Guerlainovu predanost održivosti. S više od 90% sastojaka prirodnog podrijetla, ovaj miris simbolizira poštovanje prema prirodi i planetu.

Mirisi iz linije Aqua Allegoria dolaze u inovativno dizajniranoj bočici koja omogućuje ponovno punjenje, čime se potiče održivost i smanjenje otpada. Ova bočica, proizvedena u Francuskoj od najmanje 15 % recikliranog stakla, postavlja nove standarde u industriji ljepote. Sa spremnikom od 200 mL, životni ciklus boce se produžuje bez kompromisa u kvaliteti.

Sprej se jednostavno otvara ručno, omogućujući jednostavno punjenje boce, dok je opremljen sustavom protiv prolijevanja, čime se osigurava čistoća i praktičnost. Bitno je napomenuti da se ovaj sustav može koristiti samo s bocama od 75 ml i 125 ml koje se također mogu ponovno puniti, što dodatno naglašava predanost održivosti i ekološkoj odgovornosti brenda Guerlain. Partnerstvo s lokalnim organskim uzgajivačima, korištenje recikliranog stakla za bočice i eko-dizajn pristup samo su neki od načina na koje Guerlain nastoji smanjiti svoj ekološki otisak.

Promocija novih mirisa Guerlain Aqua Allegoria Florabloom nije bila samo prilika za istraživanje novih mirisnih doživljaja, već i prigoda za proslavu ljepote i snage prirode. Florabloom je više od mirisnog proizvoda – to je posveta divljoj i poetičnoj ljepoti koja nas okružuje. To je zaista ljubav na prvi šnjof!

U skladu s Guerlainovom misijom promicanja ljepote i održivosti, Aqua Allegoria Florabloom predstavlja inspiraciju za cijenjenje prirode i zaštitu okoliša za buduće generacije.

Foto: Scena.hr / Filip Klemen