Ivan Mandžukić osvaja ‘Tjedan mode’ u Berlinu!
Piše: redakcija On 11 sij., 2016 At 01:04 PM | Categorized As LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Ivanman…

Ivan Mandžukić

Ivan Mandžukić– Kampanju za novu kolekciju izbacujem prije ‘Tjedna mode’ u Berlinu i izuzetno sam uzbuđen zbog toga. Revija će se održati za par dana i nadam se da ću i dalje opravdati visoka očekivanja njemačkih modnih urednika, ali i svjetskih, te buyera i ostalih gostiju moje revije. Prije svake revije osjećam posebno uzbuđenje i osim što sve prođe dobro, najveća nagrada mi je ta da su svi zadovoljni – rekao je Ivan Mandžukić o svojoj novoj kolekciji.
Poznati dizajner Ivan Mandžukić predstavlja kampanju za svoju aktualnu zimsku kolekciju koju će za par dana predstaviti svjetskoj modnoj sceni na berlinskom tjednu mode. Ivan Mandžukić koji se krije iza brenda IVANMAN već sezonama oduševljava svjetsku modnu publiku na jednom od najprestižnijih tjedana mode u svijetu, stoga ne čudi da o njemu pišu i najvažniji svjetski magazini poput VOGUE-a, Harper’s BAZAAR-a, njemačkog KALTBLUT-a, Wiener Magazine-a, TM Magazine-a, Berliner Zeitung-a i brojnih drugih.
Ivan Mandžukić– I u ovoj kolekciji kao što se vidi ostao sam dosljedan sebi, svom kroju, viziji muškarca koja je itekako dobro prihvaćena svagdje. Trudim se kombinirati klasiku s malo suvremenim elementima u muškom odijevanju što je, koliko vidim itekako dobro prihvaćeno. Trudim se muškarce izvući iz palete boja na koje su naučeni i to mi uspijeva – kaže Ivan.
Ovosezonska kolekcija tradicionalno obuhvaća najbitnije komade za svakog muškarca poput odijela, košulja, hlača, sakoa, majica, ali i mnogo modnih dodataka – sve začinjeno Ivanovim modnim potpisom.

Foto: Press, Zvonimir Ferina

comment closed