fbpx

Family day u Cineplexx kinima!

Zagreb…

Family dayU kinima Cineplexx City Center one Zagreb East, City Center one Split i Centar Kaptol, jučer je održan Cineplexx Family day, program osmišljen za najmlađe ljubitelje filmova i njihove obitelji. Događaj u kinu Cineplexx City Center one Zagreb East privukao je i poznata televizijska lica. Antonija Stupar Jurkin, Ana Miščević, Ines Čović-Pavišić, Davor Balažina, Amela Čilić te brojni drugi su posjetili ovo događanje.
Posjetitelji su imali priliku uživati u Family dayanimiranim hitovima po akcijskoj cijeni ulaznice od samo 20,00 kn za 2D (na programu su bili Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske, Janko Strižić i Kod Kuće) te u prigodnom popratnom programu: natjecanju u Nerf turniru, Doh Vinci kreativnim radionicama, druženju i plesu s maskotama Pčelice Maje, Lalaloopsy, Štorka i tigrića Tobija, Kid’s Jungle Cinekvizu te Brainbox i navedi 5 društvenim igrama u organizaciji Baby Centera. Uz svaku kupljenu ulaznicu posjetitelji su dobili i poklon kupone s popustima dućana Kućica na drvetu, Magic Baby, Baby Center i Froddo.
Idući Family Day je u Cineplexxu najavljen već za 9. svibnja. Na programu će uz ponovno povoljniju cijenu ulaznice i prigodna iznenađenja biti: Spužva Bob Skockani: Spužva na suhom, Sedmi patuljak te Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske.

Foto: Press