fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Pretpremijera Pedeset nijansi – Sive

Nagradna igra…

Pedeset nijansiPortal Scena.hr u suradnji s Cineplexx nagrađuje najsretnije čitatelje s 3×2 ulaznice za pretpremijeru filma Pedeset nijansi – Sive, koja je na rasporedu 11. veljače u Cineplexx kinima Centar Kaptol (19,00 sati), City Center one East (19,00 sati) i City Center one Split (19,30 sati). Potrebno je na službenoj Facebook stranici lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu te skupiti što više lajkova. Na mail [email protected] poslati u naslovu ključnu riječ ‘Pedeset nijansi‘, ime i prezime, kontakt telefon, i napisati u kojem kinu (Cineplexx Centar Kaptol, Cineplexx City Center one East ili Cineplexx City Center one Split) želite pogledati film. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u ponedjeljak 9. veljače do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.
Jedan od najiščekivanijih filmova godine, Pedeset nijansi – sive konačno nam stiže idući tjedan, a već 11. veljače Pedeset nijansimožete ga pogledati na pretpremijeri u Cineplexxu.
On je lijep, šarmantan, bogat i… neobično maštovit. Ovog savršenog muškarca vojska okorjelih obožavateljica do sada je mogla samo sanjati, no napokon je stigao i trenutak kada će gospodina Greya moći gledati na velikom platnu. Film Pedeset nijansi sive ekranizacija je istoimenog svjetskog bestsellera E. L. James koji je srušio sve rekorde i postao kulturološki fenomen gdjegod je objavljen. Od kada je objavljena, trilogija Pedeset nijansi sive prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka što ju čini jednim od najprodavanijih serijala knjiga u povijesti.
Dakota Johnson i Jamie Dornan, koji glume Anastasiju Steele i Christiana Greya već su zaludjeli fanove u trailerima filma, a prema viđenom bliži nam se veoma vruće Valentinovo.
50 nijansi sive s redovnim prikazivanjem počinje 12.veljače., a ulaznice možete rezervirati na: http://www.cineplexx.hr/movie/pedeset-nijansi-sive/

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 9. veljače:
Nagrade 3×2 ulaznice, za pretpremijeru projekciju filma ‘Pedeset nijansi – Sive‘, za 11. veljače u Cineplexx kinima Centar Kaptol (19,00 sati), City Center one East (19,00 sati) i City Center one Split (19,30 sati) osvoji su: Ivana Kuna (Centar Kaptol), Nikolina Dukarić Škarec (City Center one East) i Igor Mandić (City Center one Split). Ulaznice se podižu na blagajni Cineplexx kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr