fbpx

5.com s Danielom: Koliko su puta prosili Jelenu Rozgu?

HRT…

5.com s Danielom ovaj petak na HTV1 otkriva: koliko su puta prosili Jelenu Rozgu i ima li David Skoko dvije lijeve noge za balet?

5.comU ovotjednoj emisiji 5.com s Danielom, u petak 20. prosinca u 22.15 sati na Prvom programu Hrvatske televizije, u “vruće fotelje” nasuprot Danieli Trbović sjesti će jedna od naših najvećih estradnih zvijezda Jelena Rozga i njezin kuharski pandan, zvijezda showa “Kuhan i pečen” David Skoko.
Tako je vješta Daniela “izvukla” iz Skoke priznanje čega se kao mlad bojao i što nosi sa sobom kad ide na put, ali i da je na tetovažu na leđima utrošio čak 150 sati! Od Jelene je pak dobila priznanje koliko su je puta dosad prosili, jesu li joj tupi noževi, te je li joj draže kuhanje ili “zakuhavanje” na pozornici. Ali ćemo doznati i koliko kuharskih pojmova poznaje Jelena, te ima li Skoko dvije lijeve noge za balet… I dobra zabava je zajamčena.
U glazbenom dijelu emisije Jelena je uz “prisavske dječake” Ante Gele otpjevala dvije skladbe: “Ti si želja mog života” i “Opijum”.

Voditeljica: Daniela Trbović
Redatelj: Vlado Knežević
Scenarist: Zoran Lazić
Urednica: Gordana Škaljac Narančić
Urednice projekta: Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović

Foto: Press – Renato Branđolica / HRT