fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Ulaznice za Valentinovo!

Nagradna igra…

ValentinovoPortal Scena.hr u suradnji s HNK u Osijeku nagrađuje najsretnije čitatelje s 3×2 ulaznice za Valentinovo u subotu, 14. veljače u 20,00 sati kad je na programu opera Nikola Šubić Zrinski u HNK u Osijeku. Potrebno je na službenoj Facebook stranici lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu te skupiti što više lajkova. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Valentinovo‘, ime i prezime i kontakt telefon. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u četvrtak 12. veljače do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.
HNK u Osijeku nastavlja tradiciju obilježavanja svjetskog Dana zaljubljenih – ValentinovoValentinovo koji će ove godine proteći uz prekrasne zvuke opere Nikola Šubić Zrinski našeg renomiranoga kompozitora Ivana pl Zajca, u kojoj je prikazana svevremenska ljubav Jelene i Juranića.
Ulaznice po popularnoj cijeni od 35,00 kuna su u pretprodaji na blagajni HNK u Osijeku, tel. 220- 749.
DAN ZALJUBLJENIH
Sveti Valentin je zbog nepokolebljivosti svoje vjere ostao bez glave. Ljubav nas oslobađa razuma, oduzima nam tlo pod nogama, uzdiže nas poput krilatosti i vraća u nevinost, nedužno stanje lišeno svake računice ili vaganja. Valjda je zato obezglavljeni rimski svetac i postao zaštitnik svih koji vole, valjda zato ljubav ponajbolje dočarati može upravo glazba plesom nakićena kao girlandama pijanog zanosa.
Ljepše i romantičnije Valentinovo žele vam portal Scena.hr i HNK u Osijeku.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 12. veljače:
Nagrade 3×2 ulaznice, za Valentinovo u subotu, 14. veljače u 20,00 sati kad je na programu opera Nikola Šubić Zrinski u HNK u Osijeku osvoji su: Jovana Ždero, Matea Zlomislić i Ines Lukač. Ulaznice se podižu na blagajni HNK u Osijeku uz predočenje osobnog dokumenta.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr