fbpx

Ana Opačak kao kruna ovogodišnjih gala koncerata na terasi Milenija

Opatija…

Biseri francuske šansone kao kruna događanja u sklopu ciklusa koncerata ‘Music by the Sea’ koji se već šestu godinu zaredom održava na terasi hotela Milenij

Ana OpačakBrojni gosti uživali su u četvrtak u predivnom koncertu mlade i lijepe splitske pjevačice Ane Opačak uz klavirsku pratnju maestra Jurice Karuze koji se održao na terasi hotela Milenij. Bio je to posljednji ovogodišnji gala koncert u sklopu ciklusa ‘Music by the Sea‘, a zvucima besmrtnih francuskih šansona vjerno je dočarao je duh i atmosferu pariških ulica i barova.
Anina ljubav prema francuskim šansonama traje od rane mladosti. Na Večerima Ana Opačakfrancuske šansone prvi puta nastupila je već s osamnaest godina, a od tada je na istom festivalu godinama nastupala i osvajala brojne nagrade, stipendije i putovanja. Simpatična Ana Opačak je zaista dala sve od sebe kako bi publici prenijela romantiku punu ljubavi, strasti i posebne energije, a ona je to i obilno nagradila dugim pljeskom nakon svake savršene izvedbe.
Koncert ‘Biseri francuske šansone‘ kruna Ana Opačakje ovogodišnjeg ciklusa gala koncerata koji se već šestu godinu zaredom održava na terasi hotela Milenij. Započeo je koncertom ‘Od baroka do rocka’ u izvedbi Nele Šarić, Ivana Županovića, Davora Pekote i Klape Niko; drugi koncert bio je posvećen ‘Staroj španjolskoj glazbi, portugalskom fadu i milongi’ u izvedbi slovenskog Quarteta Mascara i posebne gošće Ane Drašček; središnji koncert ‘Best of Webber and musicals’ donio je djela najpoznatijeg i najizvođenijeg britanskog skladatelja mjuzikala, a nastupili su Iskra Stanojević, Nikša Radovanović, Darjana Blaće Šojat, Minja Vujović i Gorana Tomašić Šragalj; a četvrti koncert predstavio je najpoznatije melodije sanremskog i opatijskog festivala u izvedbi Katarine Jurić i Roberta Justinića.

Foto: Press
Fotogalerija: 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”747″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”91″ thumbnail_height=”68″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]