fbpx

Make Up natjecanje: Usne boje vina!

Profokus…

Prijavite se na natječaj Usne boje vina

Usne Boje VinaUčilište Profokus i ove godine organizira make up natjecanje s temom ‘Usne boje vina‘ u sklopu Beauty health&lifestyle show-a 2014. Prijavite se na natječaj i osim vrijednih nagrada, afirmirajte se na beauty sceni!
Usne boje vinaNa natjecanje se mogu prijaviti: kozmetičari, vizažisti, frizeri stilisti i drugi zaljubljenici u vizažizam koji su spretni u uljepšavanju lica. Natjecatelji mogu biti profesionalni vizažisti. Koncept natjecanja je osmišljen da se cjelokupno natjecanje događa na pozornici, nakon isteka 45 minuta natjecatelji svoj rad prezentiraju  ocjenjivačkom žiriju i publici.
Više informacija i prijedloga make-upa na zadanu temu svi zainteresirani mogu pogledati na www.profokus.hr.
Prijava: vizažisti zainteresirani za sudjelovanje na natjecanju šalju prijave s fotografijama najkasnije do 20. listopada 2014. godine na mail adresu organizatora uprofokus@gmail.com. Fotografija mora sadržavati prijedlog make-upa na modelu, u skladu s temom natjecanja. Dokumentacija mora biti kompletna i čitko ispunjena.
Po pristiglim prijavama ocjenjivački žiri odabrat će sedam natjecatelja koji će sudjelovati na natjecanju make-up-a 25. listopada 2014. godine. Rezultati prednatjecanja pristići će na mail adresu odabranih natjecatelja sa svim uputama o natjecanju.

Organizator: Pučko otvoreno učilište Profokus

Fotogaleriju možete pogledati na linku.

Foto: Profokus