fbpx

Nagradna igra – Ulaznice: Koltovi generala Pattona

Nagrađujemo…

Koltovi generala PattonaPortal Scena.hr u suradnji s kazalištem KNAP nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za predstavu ‘Koltovi generala Pattona‘ koja je na programu kazališta KNAP u subotu 17. prosinca 2016. godine s početkom 20,00 sati. Potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Knap‘ i ime i prezime.
Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u petak 16. prosinca do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici. Ulaznice se podižu na blagajni kazališta KNAP uz predočenje osobnog dokumenta na dan predstave.

O predstavi:
Koltovi generala Pattona
Kako su tajanstveni koltovi slavnog generala Pattona iz Drugog svjetskog rata optočeni bjelokosti dospjeli na daske KNAP-a u zagrebačku Peščenicu i je li njihov pucanj u ekstremno podijeljeno hrvatsko društvo bio u prazno, otkriva nova predstava „Koltovi generala Pattona“, prema tekstu popularnog i iznimno izvođenog hrvatskog komediografa Nine Škrabea i u režiji legendarnog Georgija Para.
Ulaznice KnapDva umirovljena generala, novinarka žutog tiska, bivša balerina, modni stilist na cijeni, urednica vjerskog radijskog programa, ljevičarska aktivistica, lokalni tajkun, operna diva, vrhunski nogometni treneri, vrtićka teta, samo su neki od istaknutih pripadnika hrvatskog društva i raznolikih karaktera, u koje se u burlesknom omnibusu s četiri priče virtuozno transformira glumački kvartet – Ana Marija Percaić, Sunčana Zelenika, Tomislav Martić te intenzitetom i interpretativnom uzavrelošću neponovljivi Mladen Vasary, netom ovjenčan na Nagradama hrvatskog glumišta za najbolju sporednu mušku ulogu u predstavi „Malo morgen“ kazališta KNAP, također u režiji Georgija Para, kojom je oduševio i ocjenjivački sud na Bobijevim danima, gdje je jednoglasno nagrađen.
Prema provjerenom receptu ‘smijeh je lijek’ 90-minutna satira na hrvatski način, donosi niz vibrantnih zapleta i neočekivanih raspleta, i kritički i imaginativno, o besmislu i ludilu koji zbog radikalne podijeljenosti, neshvatljive netolerancije, netrpeljivosti i neopravdane mržnje vladaju u našem društvu, dok iza ugla vrebaju napeti koltovi, spremni, da kao posljednji znak za uzbunu, opale?

Ulaznice Knap

Redatelj: Georgij Paro
Glume: Mladen Vasary, Ana Marija Percaić, Sunčana Zelenika i Tomislav Martić
– cijena ulaznice: 70 kuna
– obvezne rezervacije na knap@knap.hr ili tel. 01/2303-122

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 16. prosinac:

Nagrade 2×2 ulaznice osvojili su Jerenka Vukičević i Jasna Andrišević Bittner za predstavu ‘Koltovi generala Pattona‘ koja je na programu kazališta KNAP u subotu 17. prosinca 2016. godine s početkom 20,00 sati.
Ulaznice se podižu na blagajni kazališta na dan predstave. Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, idući tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr