fbpx

Nina Badrić: Uživala sam kao nikada ranije

Pula…

Čarobna noć Nine Badrić u Pulskoj Areni!

Nina Badrić– Još dugo ću sabirati dojmove ovoga koncerta. Uživala sam kao nikada ranije u muziciranju. Jednostavno ovdje sam svoja na svome. Mome glasu pašu ovakvi prostori i ne znam kad sam s više mirnoće i gušta pjevala. Bilo je predivno – rekla je Nina Badrić nakon koncerta.
Pulska Arena odzvanjala je u ponedjeljak njezinim moćnim glasom. Neopisivom lakoćom ova sjajna glazbenica zavela je već s prvim taktovima pjesama publiku svih generacija koja je u velikom broju došla pozdraviti svoju omiljenu glazbenu divu.
Nina je koncert otvorila pjesmom ‘Dat će nam Bog’, a fantastičnim glasom i savršenom mirnoćom vodila je koncert poput najvećeg majstora scene. Publika joj je uzvratila na najljepši mogući način vrativši je na dva bisa. Lijepa Nina zablistala je u kreacijama Juraja Zigmana, a glazbenica se presvukla tri puta u toku koncerta no ono sto je najviše oduševilo publiku je fantastičan glas i pjevanje uživo. Nina je gotovo u svakoj pjesmi koju je izvodila bila prekidana snažnim aplauzom publike koja joj je otvoreno pokazivala koliko je voli. Glazbena diva suvereno je vladala scenom pulskog amfiteatra, a njezin glas savršeno se uklopio u ovaj čaroban prostor pod zvjezdanim nebom.

Nina Badrić

Foto: Press