fbpx

Christmas in Fingerville: Najluđi ispraćaj ove čudne stare godine!

Christmas in Fingerville: 30. prosinca u Tvornici kulture

Christmas in Fingerville, četvrtkom u Tvornici kulture, u režiji Soul Fingersa, oduševio je zagrebačku publiku tijekom ovog prosinca, pa će publika imati prilike i zadnjeg četvrtka u ovoj godini, 30. prosinca, uživati u ovom glazbeno scenskom spektaklu.

Fingerville

Soul braća Denis&Haris nošeni sjajnim reakcijama publike, pozivaju publiku i na zadnji Fingerville događaj u ovoj godini, za koji braća u šali kažu:

– To neće biti najluđi doček Nove godine, ali će zasigurno biti najluđi ispraćaj ove čudne stare godine!

Fingerville

Iako u ovoj 2021. godini, obljetnica 30.godina karijere Soul Fingersa nije prošla slavljenički zbog mnogih otkazanih nastupa, prosinac i Fingerville u Tvornici kulture, ipak su uspjeli vratiti osmijeh na lica ovih neumornih zabavljača i cijele ekipe Soul Fingersa.

Ekipu Soul Fingersa i Tvornice kulture veseli ideja da su metropoli dali novu spektakularnu večer, u kojoj će Fingerville publika na jednom mjestu istovremeno uživati i u gastronomskoj ponudi Tvornice kulture uz sljedove jela i doživjeti glazbeno scensko uzbuđenje u režiji grupe Soul Fingersa.

Time je Fingerville u ponudi zabave metropoli dao kozmopolitski štih kakvim se mogu pohvaliti i najveće prijestolnice zabave kao što su Las Vegas, Moulin Rouge, Broadway… U Fingervilleu živi zabava sa stilom i svi su dobro došli.

U ova epidemiološki zahtjevna vremena organizator osigurava svakoj osobi 4 metra kvadratna vrhunske zabave, pa je Fingerville u Tvornici kulture organiziran u skladu s epidemiološkim mjerama, te je broj posjetitelja ograničen.

Lakoća kojom Soul Fingersi publiku vode kroz nadahnut svijet zabave i uvlače publiku u čaroliju ovog cjelovečernjeg događaja, nikog u dvorani ne ostavlja ravnodušnim.

Dance show koreografija Miss Che Sara Sara, plesačice ovog energičnog banda mami mnoge uzdahe.

Egzotična izvedba filmske glazbe u aranžmanima Harry Fingerville Orcherstra, koji predvodi stariji soul brat Haris, kao bubnjar ovog neobičnog Fingerville ansambla, poseban je začin zalogaju s tanjura iz Fingerville kuhinje.

A dobro poznati, urnebesni ritam na Soul Fingers način kao kulminacija večeri diže na noge svakog iz publike.

– Fingerville u Tvornici podsjetio nas je na optimizam i pozitivu, kakvu smo imali davnih dana u BP klubu kad smo iz tjedna u tjedan zajedno s publikom pulsirali i zajednički stvarali energiju snage kao tri elektrane – kaže Haris.

– Jako nam je drago da je publika sjajno prihvatila naš Fingerville, jer ova obljetnička godina za nas je novi početak. Previše smo u zadnje dvije godine zbog epidemije sjedili i čekali koncerte.

Sad imamo Fingerville! Fingerville je naš život. To je “knjiga standarda” naših života. Svi naši snovi, naša iskustva i znanja, naša životna načela, svi naši junaci i sve to na jednom mjestu. To je naše imaginarno pitoreskno mjesto optimizma, gdje žive ples, urnebes i ostala čuda, a tamo zabava ne umire.

Dođite nam u Fingerville i ovog četvrtka, na samom kraju godine – bit će to najluđi ispraćaj stare godine! Ispratit ćemo je kako treba, da smo sigurni da je otišla, da se kao takva, slučajno više ne vrati…

Dobro došli u Fingerville !… – kaže Denis.

Foto: Press – Soul Fingers