fbpx

Ero sa ovoga svijeta u Tvornici kulture

3. studenog – Ero sa ovoga svijeta

Željko Ninčić poznati je stand up komičar koji unazad nekoliko desetljeća uveseljava publiku svojim jedinstvenim stilom. Kao što i mnogi njegovi obožavatelji znaju, jedan je od glavnih tvoraca i glumaca najgledanijih predstava svih vremena i naravno pogađate, riječ je o „Audiciji”, „Novoj Audiciji” i „Najnovijoj Audiciji”.

Ero sa ovoga svijeta

U svojoj karijeri izveo je preko tri tisuće predstava i vidjelo ih je skoro 2 milijuna gledatelja širom bivše države.

S „Najnovijom Audicijom” nastupa samo na području Republike Hrvatske te je u posljednjih desetak godina njenog izvođenja pogledalo oko 200 tisuća gledatelja.

Naravno, starija generacija sjeća se ovog neponovljivog komičara u poznatoj ulozi Marinka Ćutuka u predstava „Audicija” koja je jedna od legendarnih izvedbi ikad zabilježena na području bivše Jugoslavije.

Kako za sebe Željko Ninčić zna istaknuti da je Ero sa ovoga svijeta, nije ni čudno zašto se njegova predstava tako i zove.

Kroz njegovo autorsko djelo predstavljaju se dva glavna lika iz posljednjih „Audicija”. Svakako se mjesta pronašlo za Marinka Ćutuka dok je drugo rezervirano za Veselog Bosanca koji se najviše osvrće na status izbjeglice i osobno iskustvo iz Kanade, ali rado se sjeti svog iskustva s audicija.

Sam Ninčić je istaknuo kako je svaka predstava koncipirana na svoj način: „Sve teme i likovi su iz našeg okruženja. Inspiracije tu ima i previše. Predstava nikada nije ista, jer prati događaje kao i osluškuje reakciju publike. Danas je teško nasmijati ljude i zato mi je zadovoljstvo kada čujem smijeh. Iako je predstava kritički raspoložena i prezentira stvarnost, publika je to uvijek prepoznala kao dobru namjeru i nagradila aplauzima.”

Stoga ne propustite još jedno umjetničko djelo Željka Ninčića u Zagrebu 3. studenog u 20 sati.

Ulaznice u sustavu Eventim, Entrio te na blagajni Tvornice.

Link za kupnju ulaznica Ero sa ovoga svijeta možete pronaći OVDJE.

Za prisustvovanje predstavi, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje).

Ulazak na predstavu moguć je SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu, o trošku organizatora koncerta).

Ulaznice potražite u sustavima Eventim, Entrio i blagajna Tvornice.

Foto: Press