fbpx

Zabavni vlak kreće na put po Hrvatskoj!

Jedinstven u svijetu…

Zabavni vlak– To je vlak koji vozi u bolji život. Prvi takav u Europi, pa i u svijetu. Osim edukativno – terapeustkih radionica u vlaku će se naći i mnogobrojni zabavno – glazbeni sadržaji, glazbeni programi, izložbe, projekcije, nastupi glazbenika i glumaca, stand up komičara, pisaca, druženja sa renomiranim sportašima… – rekao je autor ideje Ivan Bockovac.
Zabavni vlak‘ je originalni inovativni edukativno – terapeutski, multimedijalni zabavno – glazbeni program koji vodi tim profesionalaca, a uz pomoć zabavljača, umjetnika i sportaša, koji sudjeluju u programu tijekom vožnje ovim zanimljivim vlakom. ‘Zabavni vlak’ vozi posebnom linijom, posebno prilagođenom putnicima koji žele zabavnu i zanimljivu vožnju do svog odredišta. Kupnjom vozne karte sve radionice u vlaku i programi postaju besplatni, a vožnjom kreće 26. travnja.
Zabavni vlakProjekt ‘Zabavni vlak’ afirmira gradove Hrvatske te na zabavan način pruža putnicima ugodnu vožnju do njihovog odredišta. Tako će putnici za cijenu povratne karte od 270 kuna do Splita moći uživatu u raznovrsnim ponudama Zabavnog vlaka.
– Ovo je poseban vlak i po tome što ćemo imati program za zapošljavanje mladih, a u sklopu našeg tima predviđena su i radna mjesta za osobe s posebnim potrebama. Vlak će prometovati vikendima i prigodnim datumima s Glavnog kolodvora u 8 sati na relaciji do Rijeke, Osijeka i Splita – dodao je Ivan Bockovac.

Foto: Press