fbpx

Izložba kostima ‘Plesa sa zvijezdama’!

barbara3U sklopu 8. Modnog ormara u utorak, 5. studenog 2013. godine u prostorijama ULUPUHA u Zagrebu, između ostalog, otvorit će se izložba plesnih kostima iz HRT-ovog serijala ‘Ples sa zvijezdama‘ autorice Nataše Svekler. Na izložbi će se moći vidjeti plesni kostimi iz prošlih sezona koje su nosile zvijezde poput Lane Banely, Barbare Radulović, Jelene Perčin, Mile Horvat, Ane Begić, Nere Stipičević, Mirne Medaković i druge. Službeni fotograf  HRT-a, Dario Njavro tom prilikom će izložiti svojih deset fotografija iz istoimenog serijala.
Nataša Svekler diplomirala je na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu dizajn odjeće i tekstila te magistrirala kostimografiju. Nakon diplome počinje raditi na HRT-u, najprije kao asistent kostimografa, a ubrzo i kao kostimograf. Tijekom dvadesetogodišnjeg rada prošla je sve redakcije na HRT-u od informativnog programa do dramskog i igranog programa. Paralelno s radom u matičnoj kući surađuje s relevantnim producentskim kućama gdje potpisuje najznačajnije reklamne kampanje. Surađivala je i s modnim časopisima u izradi modnih editorijala te s kazališnim kućama. U nekoliko navrata držala je predavanja na privatnim školama koja su bazirana na njenim praktičnim iskustvima.
Modni ormar je jedino strukovno modno događanje neprofitnog karaktera , koje predstavlja najtalentiranije mlade kadrove kroz izložbe, radionice i modne revije u svrhu razvitka hrvatske modne industrije.

Foto: HRT/Ilustracija