Uživo ‘Supertalent’: Erik Balija, Šćike, Jelena…
Piše: redakcija On 12 svi., 2016 At 11:33 AM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Show….

Transform CrewImena četvero finalista Supertalenta su poznata, a još dvoje finalista bit će poznato nakon emisije u nedjelju. Do sada su svoje mjesto zauzele tri plesne točke i trik sa psom, a hoće li u nedjelju u finale otići možda neki pjevač ili pjevačka grupa, ostaje nam vidjeti.
Svoj ulazak u finale pokušat će izboriti i vesela družina iz Potpićana, ‘Etno skupina Šćike‘ koji su karakteristični po energičnim nastupima koji variraju od akustičnih zvukova, do rocka, popa, jazza pa čak i reaggea. Ističu kako je tradicijska glazba u modernim aranžmanima teže slušljiva pa je potrebno raditi na popularizaciji takve glazbe ta dodaju kako izvorni oblik izumire pa se treba raditi na popularizaciji toga, a ovo je jedan od načina da ljudi to vide. Inače, njihovo ime šćike znači postavljati kajlu, podmetati, a oni su se, kažu, okupili jer vole tu neku fuziju tradicijske i moderne glazbe. Od žirija su na audiciji dobili 4 DA, a Mislav je nakon njihovog nastupa zaključio:
– Mislim da smo dobili nešto jako dobro u ovom natjecanju!“
SupertalentZapjevat će i devetnaestogodišnji Armando Osmani iz Rijeke koji je za audiciju odabrao Tošinu ‘Igru bez granica’, a Martina i Danijela dobile su od njega ružu.
– Jel vidiš odgovor iz mojih očiju?“ fascinirano ga je priupitala Martina. Rođaci su mu Pehlin Kings, pa Armando s njima često i nastupa. Toše Proeski mu je najveći uzor, a uz pjevanje, bavi se još i nogometom.
Fotograf po struci, Elvis Vaupotić iz Veprinca, na Supertalentu predstavio kao klaun Rudi. U audicijskoj emisiji Danijela mu je asistirala s trikom s lopticama, a Martina mu se zahvalila što joj je večer učinio toliko nasmijanom i sretnom. Kakav trik će Elvis pripremiti za emisiju uživo, ostaje nam za vidjeti.
Vidjet ćemo i nastup devetogodišnje Nole Pavić koja je oduševila svojom koreografijom ritmičke gimnastike. Nola je svoje prvo zlato osvojila na 34. Svibanjskom turniru, a na Završnici Kupa RH u ritmičkoj gimnastici za B program osvaja 12. mjesto. Na završnici kupa RH 2015. Nola je osvojila 1. mjesto u kategoriji MINI.
Zanimljivo će biti vidjeti i što će pripremiti Plesna skupina Sinovi iz Slavonskog Broda te hoće li uspjeti dostići peto mjesto koje su osvojili 2009. godine na Supertalentu.
Erik BalijaMiljenik Istre i Kvarnera, Erik Balija, na audiciji je nastupio s autorskom pjesmom koju je posvetio preminulom ocu, i njome dirnuo publiku, gledatelje i žiri koji nije mogao ostati ravnodušan, a neki su čak pustili i suzu. Hoće li Erikov nastup u polufinalnoj emisiji biti jednako dirljiv kao i na audiciji, ostaje nam za vidjeti.
Nastupit će i hula-hooperica Jelena Znaor, koju je Mario stiskom na gljivu poslao direktno u polufinale.
Jelena Znaor– Toliko si bila slatka, drugačija, posebna. Ono što zrači to zaigrano dijete si u svima nama probudila da mi odmah dođe da kupim hula hoop i da ga ponovno počnem vrtiti! Baš lijepo osvježenje!“ poručila joj je Danijela.
Vidjet ćemo i nastup supružnika Zorana i Anite Simikić iz K-Teama, koji su na audiciji oduševili točkom zračnog tanga. Hoće li ovoga puta pripremiti koreografiju na nekom drugom elementu, ostaje nam za vidjeti.
Student strojarstva kojemu riječ mađioničar ‘ljigavo’ zvuči, Luka Vukmirović, kaže kako više preferira reći da zna trikove s kartama. Kakav je trik pripremio za polufinale showa, doznat ćemo u nedjelju.
Svakako atraktivan nastup bit će onaj ekipa iz grupe Cheerleaders Livi – Wizards koja se cheerleadingom bavi više od 10 godina. Nastupale su na mnogim sportskim, humanitarnim i show programima. Državne su prvakinje, na europskom prvenstvu osvojile su 3. mjesto a na svjetsko 8. mjesto.

Foto: Press

comment closed