fbpx

Transform Crew i Step’n Jazz u finalu Supertalenta

Show…

Talentirani plesači Transform Crew i Step’n Jazz dominirali pozornicom u drugoj polufinalnoj emisiji ‘Supertalenta’

Transform Crew– Ako vi niste zaslužili do finala onda ne znam tko je! – rekla je Martina.
Da su svoju zlatnu ulaznicu u polufinale zaslužili, Transform Crew je to energičnim nastupom i dokazao te se zahvaljujući glasovima gledatelja plasirao u finale Supertalenta. Po glasovima gledatelja slijedili su plesna skupina Step ‘n Jazz i Polina Mytko, no žiri je odlučio da je ipak Step’n Jazz grupa koju žele gledati u finalu.
‘Funhouse of Cabaret’ glasila je koreografija plesne skupine Transform Crew, a način kojim su zavladali pozornicom upućuje na to kako požrtvovan rad, odricanje i snaga želje vode do pobjede. Mislav, koji ih je s audicije zlatnom gljivom poslao u polufinale, bio je jako ponosan.
Step n JazzFinalisti Step ‘n Jazz pokazali su kako to izgleda kada se Alisa nađe na čajanci u svojoj plesnoj izvedbi i apsolutno kupili simpatije žirija. Danijela je zaključila da su se od audicije popeli za ljestvicu više, a Martina im je oduševljeno kazala:
– Ako bilo tko do sada nije gledao dragocjeno na step, onda ste ih vi demantirali fantastičnim nastupom!.
Nakon što su se na pozornici izredali svi polufinalisti, gledatelji Nove TV imali su jedinstvenu priliku vidjeti nastup Kseniye Simonove, pobjednice ukrajinskog Supertalenta koja je oduševila javnost vještom kombinacijom animacije, slikarstva i glazbe stvarajući svoj vlastiti Kseniya Simonovajezik umjetnosti – jezik crtanja s pijeskom, a podsjetila je na svoju slavnu točku ‘Uvijek si blizu’. Iako je sve počelo kao hobi, pobjedom u ukrajinskom Supertalentu, gdje je u finalu pijeskom ispričala tužnu priču kojom je prikazala posljedice njemačke invazije tijekom 2. svjetskog rata i dirnula mase, postala je apsolutna senzacija, a sada putuje svijetom gostujući i crtajući za mnoge visoke dužnosnike i kraljevske obitelji.

Foto: Press