fbpx

Čestitke: Marin Čilić u osmini finala Roland Garrosa

Roland Garros…

Prvi hrvatski reket, Marin Čilić, bez izgubljenog seta pobijedio je Španjolca Feliciana Lopeza i plasirao se u osminu finala Roland Garossa

Marin ČilićNajbolji hrvatski tenisač Marin Čilić izborio je 4. kolo Roland Garrosa nakon što je u meču 3. kola, danas, pobijedio Španjolca Feliciana Lopeza s rezultatom 3:0 u setovima, 6-1, 6-3, 6-3. Meč je trajao jedan sat i 47 minuta.
Podsjetimo, Marin je u prvom kolu pobijedio Latvijca Ernestsa Gulbisa, bivšeg igrača iz svjetskog TOP-a 10, s rezultatom 3:0 u setovima – 6:3, 6:3, 6:3. A u drugom kolu svladao je Rusa Konstantina Kravčuka s rezultatom 3:0 u setovima 6-3, 6-2, 6-2.
– Jako sam zadovoljan sezonom na zemlji, imao sam pravu igru u sebi, trebao se dogoditi samo jedan klik da se to pretvori u odlične rezultate. Nadam se da ću u istom ritmu nastaviti i na travnatoj podlozi i u drugom dijelu sezone – rekao je Marin Čilić na početku Roland Garrosa.
Marin je ovom pobjedom stigao po četvrti put u karijeri do 4. kola Roland Garrosu. Sljedeći suparnik Čiliću bit će bolji iz meča Britanca Kylea Edmunda i Južnoafrikanca Kevina Andersona.

Foto: Press – Hrvatski teniski savez arhiva