fbpx

Bajka za van – dječje predstave u parku Ribnjak ove nedjelje

Bajka za van

– U ovom malo ludom kazališnom događaju, mali i veliki gledatelji odlučuju iz koje skupine će gledati predstavu – kao Crvenkapica, Vuk ili Baka i sa slušalicama na ušima uživaju u glazbi, prate priču i šeću šumom koju glumi Park Ribnjak. Bajka za van je predstava u kojoj svi aktivno sudjeluju, ispunjavajući kreativne i edukativne zadatke; vježbaju karate s Vukom, bojaju cvijeće s Crvenkapicom i pomažu baki ispričati bajku o dugonosoj princezi i zmaju – poručuju organizatori.

Bajka za van

Teatar Poco Loco organizira za kraj školske godine tri izvedbe predstave BAJKA ZA VAN: CRVENKAPICA, VUK I BAKA – izvedbene šetnja koja se sluša, gleda i igra!

Predstave će se održati u Parku Ribnjak, u nedjelju 20. lipnja 2021. godine u 10, 11.30 i 18 sati. Cijena ulaznica je 30 kn, a ulaznice se kupuju preko www.mojekarte.hr

– Pozivamo sve gledatelje da zajedno s nama uživaju u ljepoti našeg čudesnog parka Ribnjaka, udišu svježi zrak i trče, plešu, glume, bojaju, klofaju, pjevaju, traže i pronalaze najdraže likove u Bajki za van!

Predstava se održava na otvorenom, u Parku Ribnjak, a djeca do 10 godina trebaju biti u pratnji odrasle osobe. Budući da je tijekom trajanja cijele predstave obavezno korištenje slušalica, predstavu preporučujemo za starije od 5 godina – pozivaju organizatori.

Foto: Press