Rundek Cargo Trio: Kreće akcija zvana ‘Mostovi’!
Piše: redakcija On 7 svi., 2015 At 03:54 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Morska premijera…

Rundek Cargo TrioRundek Cargo Trio– Jako nas veseli da će prvi promotivni koncert našeg novog albuma ‘Mostovi’, nakon Zagreba biti upravo na predivnom prostoru šibenske tvrđave – istaknuo je Darko Rundek najavljujući morsku premijeru albuma u Šibeniku.
Nakon četiri i pol godine stanke, svi nestrpljivo iščekuju novo studijsko izdanje Rundek Cargo Trio pod nazivom ‘Mostovi’. Novi album najavili su početkom travnja pjesmom ‘Don Juan‘, a osim aktualnog singla, na albumu će se naći i već dobro znani, ljetni i romantični ‘Midnight Calypso’.
S obzirom na veliki interes publike Dušan Vranić – Duco, Isabel Catala i Darko Rundek odlučili su novi album premijerno predstaviti na moru i na kontinentu s dva velika koncerta. Morska premijera ‘Mostova’ održat će se upravo na Tvrđavi sv. Mihovila u petak, 19. lipnja 2015. godine, a datum velikog zagrebačkog koncerta još drže u tajnosti.
Koncert na prekrasnoj Tvrđavi samo je uvertira u sve ono što nam Rundek Cargo Trio uskoro donosi.
– Kreće akcija zvana ‘Mostovi’… izlazak albuma, koncert u Zagrebu, Šibeniku, ali i diljem regije, gostovanja, druženja, putovanja i još puno toga – poručuje trojka Rundek Cargo Trio.
Trio ovog ljeta očekuje bogata koncertna sezona jer će album osim u Hrvatskoj promovirati i u Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i BiH-a. Uz Šibenik u ovom trenutku poznati su i datumi koncerata na beogradskoj tvrđavi, 12. i 13. lipnja.

Foto: Press

comment closed