fbpx

Blagdanska čarolija: Advent smo što nije počeo

Na Gradini…

Advent – 17 kilometara duge lampice već su na svom mjestu, a svečanim paljenjem u 18.00 sati obilježit će se otvaranje Adventa

Blagdanska čarolija: Advent– Prosinac već kuca na vrata, a to nas posebno raduje jer nas ove nedjelje, 01. prosinca očekuje otvaranje trećeg izdanja Advent na Gradini! Iz godine u godinu sadržaj je sve bogatiji, a za ljubitelje zimske čarolije sprema se čak 28 prigodnih programa. Najmlađi će se svake srijede te subotom i nedjeljom moći družiti i fotografirati s Djedom Mrazom te mu prišapnuti svoju božićnu želju. Oni nešto stariji grijat će se veselim ritmovima uz DJ-a i glazbene programe, a zabavu će savršeno nadopuniti i raznolika gastro ponuda. 17 kilometara duge lampice već su na svom mjestu, a svečanim paljenjem u 18.00 sati obilježit će se otvaranje Adventa na Gradini – poručuju organizatori.
AdventProgram za sve posjetitelje počinje u 17.00 sati, a svi koji budu odbrojavali sekunde do paljenja uživat će u izvedbama Vivien Galletta i Voljena Grbca. U Nugentovom parku nastupaju Dellboysi; na različitim lokacijama Gradine posjetitelje će zabavljati Vokalni studio Rijeka, dok će se najmlađi moći družiti s Djedom Mrazom i njegovim vilenjacima. U najčarobniji Advent na vrhu grada ove će se godine po prvi puta zakoračiti kroz 6 metara visok slavoluk na ulazu u Gradinu, u potpunosti ogrnut plaštom lampica. Riječani i Riječanke, ali i brojni posjetitelji iz cijele regije moći će na Trsat stići Adventskim TuRističkim autobusom koji će od 1. prosinca spajati centar Opatije, centar Rijeke i Trsatsku gradinu.
– Vjerujemo da će jedinstvene dekoracije i sjaj lampica koji se broji u kilometrima i ove godine ostavljati bez daha te nadolazeće blagdanske trenutke učiniti još posebnijima – zaključuju organizatori trećeg izdanja Advent na Gradini.

Foto: Press