fbpx

Boris Rogoznica: Pjesma Samo čovik sa snažnom životnom porukom!

Nestrpljivo iščekujem pjevati ovu pjesmu uživo, poručuje Boris Rogoznica

– Velika mi je čast biti dio ove lijepe priče, u kojoj me kolegica Antonija Šola, vidjela kao glavnog junaka, naspram svih velikih imena s kojima je surađivala i za koje je pisala pjesme. U nadi da će za nas glazbenike nadolazeća godina biti znatno bolja od prošle, nestrpljivo iščekujem, pjevati ovu pjesmu uživo za sve ljude dobre volje i pozitivnog duha, koji će se u njoj pronaći i prigrliti je kao svoju – poručuje ovom prigodom Boris Rogoznica.

Boris Rogoznica

Boris Rogoznica, jedan je od onih glazbenika koji je svoj put gradio polako, ali sigurno i uspješno. Pri tome se nije bojao, pokazati svoje najiskrenije emocije u pjesmama, što je publika itekako prepoznala. Vođen time, ovih dana predstavlja novu glazbenu priču ‘Samo čovik’ sa snažnom porukom. Na kraju svega, svi smo samo ljudi, sa svojim greškama, nekada bolji, a nekada lošiji.

Boris Rogoznica

Putujemo kroz svoje živote kao morem, uz bure, nevere i valove, a sve odluke koje donesemo kasnije nas čine samo boljim ljudima. Da je ovo ujedno potvrda Borisove kvalitete, uvjeriti će te se već prvim slušanjem, ove po mnogima njegove najbolje skladbe.
‘Samo čovik’ njegova je prva ‘ulaznica’ za ovogodišnji Zagrebački festival, koji će se održati na proljeće. Kako bi i ova priča bila kompletna i upečatljiva, pobrinula se cijela ekipa na čelu sa samim Borisom, pa je tako snimljen i video spot.
Sve je snimano u Sukošanu, u režiji Gorana Raguža Goxa, a pogledati ga možete na YouTubeu – https://youtu.be/n1IMbJz6Bg8.

Autor glazbe: Antonija Šola/Boris Rogoznica
Autor teksta: Antonija Šola
Autor aranžmana: Leo Škaro
Glazbeni producent: Leo Škaro
Tonski snimatelj: Leo Škaro
Mix: Tomislav Mrduljaš
Video produkcija: Goran Raguž Gox

Foto: Press – Marko Čordaš