fbpx

Branimir Bilić: Hrvatska za 5

Na HRT…

Nova informativno-dokumentarna emisija Branimira Bilića uskoro na Hrvatskoj radioteleviziji

Branimir Bilić– Emisija će se baviti javnim sadržajima, promicat će pozitivne poruke koje su potrebne hrvatskomu društvu i promovirati ljude koji su nositelji pozitivnih promjena. Pokazat će kako se dobrim djelima, dijalogom, oprostom i pomirenjem može poštovati dostojanstvo svakoga čovjeka – ističe autor emisije Branimir Bilić.
Od ove jeseni na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u večernjemu terminu gledatelje očekuje nova informativno-dokumentarna emisija Hrvatska za 5, autora Branimira Bilića.
Branimir BilićU pedesetominutnoj emisiji bit će uživo predstavljeni najbolji pojedinci, skupine, tvrtke i kreativne ideje iz područja kulture, znanosti, obrazovanja, industrije znanja, kreativnoga poduzetništva, humanitarnoga i volonterskoga rada, ekologije i duhovnosti.
Cilj je emisije otvaranje prostora kreativnim, poduzetnim i vrijednim ljudima, promicanje kvalitete i natjecanja u dobru, isticanje pozitivnih primjera ljudi koji radom, znanjem i dobrotom čine dobro vlastitoj lokalnoj, nacionalnoj i svjetskoj zajednici.
Osim što će se u studiju redovito nalaziti gosti, u svakoj će emisiji biti prikazano nekoliko tematskih reportaža novinara iz Zagreba i HRT-ovih centara. Emisija će biti interaktivna i omogućit će gledateljima postavljanje pitanja i komentiranje putem telefona, elektroničke pošte i društvenih mreža

Foto: Krasnodar Peršun za HRT – Press