fbpx

Colonia – Seksi i pametna: Ivana Lovrić postala inženjerka

Zagreb…

Ivana Lovrić– Jako sam ponosna na sebe. Fakultet je bio izazovan, ali uživala sam. Imala sam odličnu ekipu na faksu, a dok sam živjela u studentskom domu nisam mogla ni sanjati da ću na kraju fakulteta postati i pjevačica grupe koju sam obožavala. Čovjek snuje, ali definitivno Bog određuje. Zahvalna sam do neba mojim roditeljima koji su mi oduvijek bila velika podrška, a novi singl Maskenbal, pa to je samo šlag na kraju ove uspješne godine – izjavila je ponosna inženjerka elektrotehnike i pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić.
Pjevačica grupe Colonia od danas se može pohvaliti akademskom titulom, jer joj je jučer, na svečanoj promociji u muzeju Mimara, dodijeljena diploma Tehničkog Veleučilišta u Zagrebu.
Otkako je postala pjevačica grupe Colonia, Ivana Lovrić ne prestaje iznenađivati javnost. Iza nje stoje godine vjernog učenja i polaganja ispita na fakultetu koji je poznat po svojim prilično kompleksnim predmetima i činjenici da se za taj fakultet više odlučuju muškarci negoli žene. No, Ivana je još jednom pokazala da u njenom slučaju ne vrijede društveni stereotipi, tako je ne samo diplomirala u roku na jednom od najtežih fakulteta u Hrvatskoj, već uspješno već više od pola godine balansira s novom ulogom u životu, onom pjevačice grupe Colonia. Nakon što je prvi singl ‘Que sera’ vladao vrhom glazbenih ljestvica proteklih mjeseci i zaradio preko milijun i pol pregleda na You Tube-u, upravo prošli tjedan grupa Colonia izbacila je i drugi singl pod nazivom ‘Maskenbal’.

Foto: Ivana Lovrić priv. album – društvena mreža