fbpx

#CRO Eiffelov toranj – Boje hrvatske zastave – CRO Hashtag!

Euro 2016…

#CRO hashtagOd ponoći je krenula treći put borba u kojoj korisnici aktivnošću na društvenim mrežama mogu postići da simbol Pariza i cijele Francuske Eiffelov toranj na jednu večer bude osvijetljen u bojama nacionalne zastave sudionika EURO 2016. Akciju je organizirala UEFA u suradnji sa sponzorom, na čijoj stranici se može i pratiti aktivnost i rezultat nogometnih fanova na društvenim mrežama. Pravilo je da Eiffelov toranj može svake večeri biti osvijetljen isključivo u bojama zastave one reprezentacije koja toga dana igra utakmicu, a danas s početkom u 21,00 sat Hrvatska igra svoju treću utakmicu u skupini protiv reprezentacije Španjolske. U petak je Hrvatska bila na drugom  mjestu s 26,7% iza Turske koja je bila pobjednik dana s 30.4%.
croKako bi francuski ponos bio okupan u hrvatskim bojama trebate upisati hashtag #CRO uz bilo koju objavu na Twitteru, Facebooku i Instagramu, a i najbolji komentar ako ga upišete ima mogućnost da se nađe među odabranim.
U sljedeća 24 sata na društvenim mrežama natječemo se s reprezentacijama Ukrajine, Poljske, Sjeverne Irske, Njemačke, Češke, Turske i Španjolske, i zato, krenite u akciju želimo li Eiffelov toranj u hrvatskim bojama – #CRO – Upišite CRO Hashtag ispod objave. Grupnu fazu Hrvatska zatvara danas u Bordeauxu protiv Španjolske, a utakmica počinje u 21,00 sat.

Foto: Društvena mreža Screenshot – Ilustracija