fbpx

#CRO Eiffelov toranj – Obojite toranj u boje hrvatske zastave!

Francuska…

#CRO hashtagOd ponoći je krenula borba u kojoj korisnici aktivnošću na društvenim mrežama mogu postići da simbol Pariza i cijele Francuske Eiffelov toranj na jednu večer bude osvijetljen u bojama nacionalne zastave sudionika EURO 2016. Akciju je organizirala UEFA u suradnji sa sponzorom, na čijoj stranici se može i pratiti aktivnost i rezultat nogometnih fanova na društvenim mrežama. Pravilo je da Eiffelov toranj može svake večeri biti osvijetljen isključivo u bojama zastave one reprezentacije koja toga dana igra utakmicu, a danas s početkom u 18,00 sati Hrvatska igra svoju drugu utakmicu u skupini protiv reprezentacije Češke.
#CRO hashtagKako bi francuski ponos bio okupan u hrvatskim bojama trebate upisati hashtag #CRO uz bilo koju objavu na Twitteru, Facebooku i Instagramu, a i najbolji komentar ako ga upišete ima mogućnost da se nađe među odabranim. Jučer je Eiffelov toranj bio u bojama Engleske s rezultatom od 36,7% aktivnošću hashtaga na društvenim mrežama, a na prvi dan utakmice naše reprezentacije, Hrvatska je taj dan bila treća u poretku.
Danas se na društvenim mrežama aktivnošću borimo s Talijanima, Šveđanima, Česima, Španjolcima i Turcima i zato, krenite u akciju želimo li Eiffelov toranj u hrvatskim bojama – #CRO.

Foto: Društvena mreža Screenshot – Ilustracija