fbpx

Video: Dugoiščekivani Istjerivači duhova: Naslijeđe

Istjerivači duhova: Naslijeđe u kinima ove jeseni

Nakon nekoliko odgoda uzrokovanih pandemijom, dugoiščekivani ‘Istjerivači duhova: Naslijeđe’, u kina napokon stiže ove jeseni, a na to nas je podsjetio i Paul Rudd pod opsadom horde Mini-Puftova u novom teaseru za film.

Istjerivači duhova

U videu, Paul Rudd bezbrižno šeta trgovinom sve dok ne ugleda Mini-Pufta kako se probija kroz plastičnu vrećicu i grize ga za prst. Tu stiže još cijela hrpa njih u veselom metežu dok se međusobno roštiljaju i prže plamenikom pred zapanjenim očima našeg protagonista.

‘Istjerivači duhova: Naslijeđe’ u kinima počinje igrati u studenom ove godine, a režira ga Jason Reitman, sin Ivana Reitmana, legendarnog redatelja prva dva filma i producenta ‘Naslijeđa’.

U glavnim ćemo ulogama gledati Paula Rudda, Finna Wolfharda, Carie Coon i McKennu Grace. Radnja filma se inače odvija 30 godina nakon događaja u ‘Istjerivačima duhova II’ iz 1989. godine, nakon što se obitelj preseli u mali gradić i tamo otkrije djedovu ostavštinu.

I da, šuška se da će se u filmu pojaviti i originalna postava Istjerivača duhova iz 1984. godine uz koju su odrastale generacije – Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson i Sigourney Weaver.

Foto: Press
Video: