fbpx

Dejan Lovren: Imam dobar predosjećaj, vrlo sam pozitivan

Uoči SP…

Nije upitno da uvijek dajem sve od sebe, ja sam takav igrač, kaže Dejan Lovren

– Mislim da ću dati svoj doprinos nastupima Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, nije upitno da uvijek dajem sve od sebe, ja sam takav igrač. Naravno, nije isto igrati za klub i za reprezentaciju, s obzirom na to da sam u klubu gotovo svaki dan, a u reprezentaciji svakih par mjeseci – rekao je Dejan Lovren, finalist Lige prvaka s Liverpoolom i branič hrvatske reprezentacije.
Lovren vjeruje kako Vatreni u Rusiji mogu daleko.
– Uistinu smo dobra ekipa unutar reprezentacije i imam dobar predosjećaj uoči predstojećeg turnira. Vrlo sam pozitivan – kaže Dejan Lovren, a osvrnuo se i na kvalitetu obrane.
– Naša je zadnja linija nikad iskusnija – na prošlom Svjetskom prvenstvu Ćorluka je bio u mojim sadašnjim godinama, a tada smo Šimunića gledali kao što sada gledamo Ćorluku. Mislim da je to dobra stvar, svi smo zdravi i u dobroj formi, a zajedno s ovim mladićima u momčadi možemo daleko – zaključio je Lovren.
Hrvatska svoj nastup u Rusiji otvara 16. lipnja u Kalinjingradu protiv Nigerije, a protiv Argentine igra 21. lipnja u Nižnjem Novgorodu. Grupnu će fazu zaključiti 26. lipnja protiv Islanda u Rostovu na Donu.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez / Izvor: HNS