fbpx

Stipe Miočić: Ponosan sam što me Hrvatska podupire!

UFC…

Zbog toga sam neopisivo sretan i to nije nešto što primam zdravo za gotovo, napisao je Stipe Miočić

Stipe Miočić– Kako se pripreme približavaju kraju, ne mogu si pomoći ne misliti na jednu cijelu državu koja svaki put stane iza mene i podupire me. Zbog toga sam neopisivo sretan i to nije nešto što primam zdravo za gotovo #Hrvatski #AndStill – objavio je na društvenoj mreži UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić.
– Sretno Stipe i nadamo se da ćeš sljedeću obranu naslova imati u meču koji će se održati u Hrvatskoj; Idemo Stipppeee – neki su od komentara obožavatelja.
Stipe Miočić, Mirko FilipovićNa događaju UFC 211, 13. svibnja 2017. godine, tako ćemo imati priliku gledati spektakularan meč između Stipe Miočića i Juniora Dos Santosa. Podsjetimo, Brazilac je porazio Miočića u njihovom prvom susretu, no mnogi misle da je Stipe zaslužio pobjedu. Stipe Miočić će tako po drugi put titulu braniti godinu dana nakon što ju je osvojio u Brazilu protiv Fabricia Werduma.
– Najbolji kompići – napisao je uz drugu fotografiju koju je Stipe objavio, a na fotografiji je s proslavljenim Mirkom Filipovićem uz natpis najbolji kompići.

Foto: Stipe Miočić društvena mreža