Marcelo Brozović: Svi će dati 100 posto!
Piše: redakcija On 15 lip., 2016 At 03:58 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Euro 2016….

Marcelo Brozović– Stvarno sam se umorio, bila je to teška utakmica, ali već sam se i odmorio tako da se nadam da ću u istom ritmu nastaviti protiv Češke. To nam je ključni susret, ako pobijedimo idemo u drugi krug i nadam se da ćemo odigrati kao i protiv Turske. Svi će dati 100 posto, a atmosfera je unutar momčadi odlična, svi se družimo i stvarno nam je lijepo – rekao je Marcelo Brozović.
Vatreni Marcelo Brozović uvjeren je kako Hrvatska uz puni angažman može i do druge pobjede na Europskom prvenstvu. Dva dana prije utakmice protiv reprezentacije Češke u Saint Etienneu, Marcelo je u potpunosti je spreman za nove izazove.
U prvom je kolu Češka poražena od Španjolske, no jedini je pogodak primila tek u završnici utakmice.
Euro 2016– Gledali smo Čehe protiv Španjolske, jako su dobro organizirani, a najbolji im je igrač Rosicky. Na njega trebamo posebno pripaziti, ali pružimo li partiju kao u Parizu ne bi trebalo biti problema. Moramo odigrati najbolje što možemo – rekao je hrvatski reprezentativac.
O poziciji u reprezentacije Mar
– Više mi odgovara pozicija u sredini terena, ali i u Interu sam odigrao nekoliko utakmica na desnom krilu i to mi je pomoglo. Ne smatram to posebno velikim iskušenjem, glavno je da budem pravi. Talijani su me se posebno dojmili, taktički su odigrali odlično protiv jake Belgije i protiv njih će biti jako teško igrati – rekao je o svojoj u reprezentacije Marcelo Brozović.
Nakon fenomenalne utakmice u prvom kolu protiv Turske, Vatrene u drugom kolu očekuje utakmica protiv Češke u Saint-Etienneu 17. lipnja u 18,00 sati. Grupnu fazu Hrvatska zatvara 21. lipnja u Bordeauxu protiv Španjolske, a utakmica počinje 21,00 sat.

Foto: HNS, Press

comment closed