fbpx

Samir Toplak: Meni Dinamo sada fantastično izgleda

U nedjelju Lokomotiva dočekuje Dinamo, a trener Samir Toplak rekao je uoči utakmice:

– Mi se trebamo hvatati za svaku slamku spasa pozitive, međutim protiv Dinama nema puno olakotnih okolnosti. Treba biti ful na maksimumu da ih se možda dočeka na krivom danu, na krivoj nozi. Meni Dinamo sada fantastično izgleda. Oni su dokazali da mogu ravnopravno igrati protiv top momčadi. Protiv Dinama se uopće ne zamaram s time tko će za njih igrati, to samo zna njihov trener – rekao je Samir Toplak.

Samir Toplak

Na stadionu Kranjčevićeva, u nedjelju 11. travnja 2021. godine s početkom u 19.15 sati, na rasporedu je 28. kolo Hrvatske Telekom lige kada NK Lokomotiva dočekuje GNK Dinamo.

– Bitno mi je da kod nas postoji ideja kako ćemo se braniti, kako ćemo napadati i na tome ćemo poraditi prije utakmice protiv Dinama. Previše razmišljati o Dinamu u ovom trenutku je stvarno nemoguće jer su stvarno jako dobri. Moramo raditi na tome da se naša ekipa što više digne i onda ćemo imati šanse. Mi jesmo sada zadnji na tablici i pritisak više ne bi smjeli imati, mi ne može više dolje, moramo otpustiti kočnice i moramo raditi. Samo se uz težak rad može doći do rezultata – zaključio je trener Samir Toplak.

Foto: Press – NK Lokomotiva