fbpx

Vatreni s Portugalom u Splitu

Zagreb…

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će utakmica Lige nacija između Hrvatske i Portugala biti odigrana u Splitu

Vatreni17. studenoga u Splitu će biti odigrana utakmica posljednjeg kola skupine C Lige nacija između Hrvatske i Portugala. Vatreni – Svjetski doprvaci se tako opet vraćaju u Split nakon spektakularnog susreta protiv Mađarske u okviru Europskih kvalifikacija za EURO 2020., koji je odigran 10. listopada prošle godine.
Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić i član Izvršnog odbora Ile Topuzović danas su održali sastanak s predstavnicima Grada Splita predvođenima gradonačelnikom Androm Krstulovićem-Oparom, koji su dali suglasnost za održavanje utakmice u Splitu.
Podsjećamo, Vatreni će u skupini C Lige nacija odmjeriti snage s Portugalom, Francuskom i Švedskom. Nakon rujanskog otvaranja u Portu i Parizu, Hrvatska će u listopadu u Zagrebu ugostiti Švedsku i Francusku, dok će u studenom gostovati kod Švedske i potom natjecanje u skupini završiti u Splitu protiv Portugala.

Foto: Press – HNS