fbpx

Za predstavu Dame biraju tražila se karta više

Koprivnica….

Predstava Dame biraju oduševila u Koprivnici, a na traženje publike ponovno gostovanje

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Dame birajuNakon odličnih reakcija na predstavu Dame biraju diljem Hrvatske, sarajevski Altteatar, po prvi je puta gostovao u koprivničkom Ludens teatru. Interes za predstavu bio je velik, a karta više tražila se do samog početka predstave.
Tristotinjak gledatelja pratilo je priču o petorici mladića, koji rješenje svojih egzistencijalnih problema pokušava pronaći kao striperi u noćnog klubu. Publika je s oduševljenjem pratila svaki njihov napredak pa su se tako ovacije publike mogle čuti kroz gotovo cijelu predstavu. U skoro dva sata predstave, prepoznatljiv bosanski humor, nasmijao je gledatelje do suza.
Zbog velikog interesa publike, Ludens teatar odlučio je ponoviti predstavu pa će tako svi, koji nisu uspjeli doći do ulaznica, predstavu moći pogledati 10. prosinca 2016. godine u Domu mladih s početkom u 20.00 sati.
Što se događa u predstavi već je svima dobro poznato, a u predstavi igraju: Enes Salković, Adnan Goro, Amila Terzimehić/Nancy Abdel Sakhi, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović/Mirza Dervišić, Davor Sabo, Damir Kustura.

Press: Press