fbpx

Jelena Rozga: Vjerna sam plavoj boji!

Garnier…

Jelena Rozga– Kosu njegujem linijom za obojanu kosu Elseve Color Vive šamponom i regeneratorom. A ljeti kosu njegujem Elseve Extraordinary uljem za obojenu kosu koje koristim kao dodatnu njegu i stavljam na kosu kao pakung prije pranja. A ima UV zaštitu, pa štiti kosu i od sunca. Kad je boja kose u pitanju, tu nisam sklona velikim promjenama i eksperimentiranju. Uvijek sam vjerna svojoj plavoj boji – rekla je Jelena Rozga za portal Scena.hr.
Jelena je ambasadorica boje za kosu Garnier Color Naturals i to u devet zemalja istočne Europe. Njen talent, ljepota i karizma inspiracija su ženama diljem regije, a upravo Garnier je taj koji godinama inspirira žene u pronalasku željene boje za kosu. Omiljena među svim generacijama diljem regije, prepoznatljive plave kose i zaraznog osmijeha Jelena se idealno uklopila u viziju branda Garnier kojeg i sama oduvijek koristi već dugi niz godina. Jelena RozgaPepeljasto plava kosa Jelenin je zaštitni znak, i upravo ta nijansa (Color Naturals 111) ona je koju i sama Jelena promovira.
– Biti dio Garnier obitelji za mene je velika čast na koju sam iznimno ponosna. Zasigurno je ovo jedna od uloga koju ću pamtiti čitav život – kazala je Jelena ususret regionalnoj premijeri kampanje.

Foto: Standa Merhout & John Pavlish
Kosa: David Delicourt & Marina Milić – La Luna
Šminka: Frédérique VAN ESPEN & Dajana Pajkić