fbpx

Robert Sever predstavlja modernu viziju chica

Fashion…

Kolekcija Daria, sezona zima 2018./19. – Robert Sever

Robert Sever

Robert Sever– Elaborirali smo cijelu priču s više tekstura u samom izboru materijala, kao i s manjim brojem uzoraka nego inače. Vrlo sveden kolorit je nova disciplina u kojoj sam se okušao i upravo je činjenica da je cijela kolekcija izrađena u samo dvije boje – crnoj i crvenoj, osnovna nit vodilja – otkrio nam je Robert Sever ususret svojoj reviji.
Jedno od najdugovječnijih imena na hrvatskoj modnoj sceni, Robert Sever, ove će sezone na tjednu mode Bipa FASHION.HR pod pokroviteljstvom branda Noelle predstaviti svoju novu kolekciju Daria, koja je ime dobila po svjetski poznatom modelu Dariji Werbowy.
Sever će i ove sezone iznenaditi i oduševiti obožavateljice RS branda kolekcijom koju najbolje opisuje riječima: strast, senzualnost, disciplina, drama, ženstvenost, radost. Prepoznat po sjajnim pret-a-porter kolekcijama, Sever i ove jeseni donosi komade koje njegove klijentice najviše vole.
Robert SeverSeverove revije prepoznatljive su po savršenom stylingu koji genijalno spaja pistu i nosivost kolekcije pa njegove klijentice često kupuju ‘total look’ s piste. Dizajner se ovakvim pristupom svojim kolekcijama i revijama nastoji osvrnuti na stvarne potrebe žena, njihov način života i potrebe. Bogato iskustvo u stilističkom I kostimografskom segmentu, koje sad već traje 23 godine, pridonijelo je tome da Robert Sever izrazito dobro poznaje žensku siluetu te malim trikovima uvijek može osvježiti styling.
Bogata kolekcija neizostavnih komada, koji obilježe svaku zimsku sezonu izrađena je uglavnom od prirodnih materijala: pamuka, svile, vune. Poznat po RS modnim dodacima, ni ove sezone neće iznevjeriti svoje obožavateljice pa će se u kolekciji ponovno naći torbe, Severovi klasici Marija i Virginia, kao i nove edicije kruni od kristala, čipke i nojevog perja. Jedan od hitova prošlih sezona, popularna kapa – Moskovljanka, u novoj kolekciji dolazi u crvenoj boji, idealnoj za hladne zimske dane.

Fotografija: Marko Grubišić
Model: Iva Marušić (Talia model)
Makeup: Nika Žlof

Foto: Press