fbpx

Nove turske uspješnice U plamenu i Melek na malim ekranima

Uskoro na Novoj TV U plamenu i Melek

Nova TV uskoro donosi nove turske hit serije koje će ovo ljeto prikovati gledatelje za male ekrane. Riječ je o serijama ‘U plamenu‘ i ‘Melek‘ čija napeta i intrigantna radnja s mnoštvom nevjerojatnih zapleta nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U plamenu

PRIČA O TRI RAZLIČITA SVIJETA, TRI SNAŽNE ŽENE I JEDNOJ NOĆI KOJA ĆE PROMIJENITI SVE

U novoj hit seriji U plamenu koja uskoro kreće s emitiranjem na Novoj TV gledatelji će pratiti kako Džemre s kćeri pokušava pobjeći iz nasilnog braka. Ruja se u svom lijepom, privilegiranom životu nikada prije nije suočila s gorkom istinom, a sada je više ne može izbjeći, dok će Čiček, koja bi mogla izgubiti svoj identitet i ljepotu, pokušavati iznova započeti sretan život.

Ove tri žene veoma različitih osobnosti i priča susreću se tijekom požara. Nakon što se plamen ugasi, ništa više neće biti isto. Njihovi putovi završavaju u stvarnom svijetu gdje kreću iznova, tragaju za pravom ljubavi i upoznaju sve aspekte života, i dobre i loše. Za to vrijeme, destruktivni i zlobni Čelebi, bogati, karizmatični i privilegirani čovjek koji djeluje uzorno, dašće im za vratom…

Hit dramska serija U plamenu okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa ćemo tako osim Demet Evgar, Hazar Ergučlu i Dilan Čiček Deniz, imati prilike gledati i Džem Bendera kojeg je publika već upoznala kao dobrog Seita u seriji ‘Gulperi’. Ovoga puta u seriji U plamenu utjelovit će potpuno suprotan lik – supruga zlostavljača.

Melek

U NEMILOSTI SUDBINE, OSTAVLJENA I TEŠKO BOLESNA, VRAĆA SE NA MJESTO GDJE SE VATRA BIJESA NIKADA NIJE UGASILA

Nova TV svojim gledateljima ovoga ljeta donosi još jednu uspješnu tursku seriju – ‘Melek’, a glavnu ulogu u njoj tumači poznata televizijska glumica Nehir Erdogan koja će utjeloviti brižnu majku Melek. Osim Nehir Erdogan, u seriji ćemo moći gledati i turskog pjevača Ahmeta Kutsija Karadoğana kao Halila, muškaraca za kojeg se Melek trebala udati te kazališnog i televizijskog glumca Kaana Čakira koji će utjeloviti Melekinog supruga Alpaja.

Ova serija priča je o dvije obitelji Karadag i Širhan koje su bliske stoljećima i do čijeg je razdora došlo kada se kći obitelji Karadag, Melek, suprotstavila naredbi patrijarha u kojem živi. Melek se ne želi udati i na dan zaruka pobjegne, ali stvari u budućnosti ne ispadnu kako je zamislila.

U prvoj epizodi gledatelji će imati prilike upoznati Melek koja je, pobjegavši iz patrijarhalne obitelji došla živjeti u Berlin. Ružne vijesti koje jednog jutra dobije izokrenu joj život naopačke. Rastrgana između djece i braka mora donijeti tešku odluku.

Unatoč svoj patnji, ustaje na noge da djeci pruži bolju budućnost. Melek želi svom ocu povjeriti djecu prije smrti, ali shvaća da majčinstvo nije predaja, nego život za svoju djecu. S nadom kreće na put i dok se suočava s bolnom prošlošću, u novom je životu očekuju još veći problemi. ‘Melek’ je priča o ženi koja ponovno gradi svoj život sa svojom djecom i obitelji.

Foto: Press