fbpx

Dora Vukušić – životna borba okrunjene misice

Fotomodel godine…

Ekskluzivno

Posljednja godina za Doru i obitelj bila je izuzetno teška. Njezina majka lani je oboljela od karcinoma, no vjeruje da su najteži dani iza njih

Dora VukušićLijepa Dora Vukušić (21) jučer je u Zagrebu pobijedila u kategoriji fotomodel godine na strukovnom izboru Model godine koji su organizirale Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić Dora kaže da se osjeća predivno. Dodaje kako joj je ova lenta jedna od dražih jer je pobijedila na strukovnom izboru. Dora je kći splitske dizajnerice Branke Vukušić. Uz majku, misica je odrasla uz modne piste i u modnom svijetu.
– Prvu reviju sam nosila dok sam bila još beba. Volim modu i modne piste, a moda mi je u genima. Ali smatram da sam zbog majke bila zaštićena od onih negativnih strana tog svijeta – otkrila je Dora za portal Scena.hr. Dora je vlasnica i lenete Miss Adriatic International i Miss Tourism Queen World te ističe kako na takvim izborima nije najvažnija ljepota žene, već čvrst karakter i karizma. No posljednja godina za Doru bila je izuzetno teška. Majka joj je lani oboljela od teškog oblika karcinoma. Mladoj djevojci tad se srušio cijeli svijet. Dora se sa zebnjom prisjetila tog dana u ožujku.
Dora Vukušić, Branka Vukušić– Vratila sam se s revije iz Turske. Majka me nije prepoznala i tada me strahovito zazeblo oko srca. Bilo me strah da ne izgubim majku. Strahovito bolna i teška spoznaja. Čvrsto sam vjerovala u dobro, vjerovala sam u nas… Ne postoji ni jedna druga opcija osim da ozdravi. Majka je bila hrabra za sve nas. Počela se boriti se i vratila nam je nadu – s puno ljubavi priča Dora za portal Scena.hr. Njezin otac također je obolio od karcinoma, no nažalost 2007. godine izgubio je bitku s opakom bolešću.
Dora Vukušić, Branka Vukušić– Povijest se ponovila i bilo nam je jako teško. No uz puno borbe, odricanja, boli, i hrabrosti, majka se izborila za život. Još je očekuje jedna operacija i nakon toga ćemo lakše disati. Moja majka je divna žena i veliki borac, i ne mogu zamisliti život bez nje. Ona mi je i majka i najbolja prijateljica, ona mi je sve – naglasila je puna emocija Dora koja ima još mlađu sestru i starijeg brata. Dori je jučer podrška na izboru bila cijela obitelj. Misica vjeruje da su najteži dani iza njih.

Foto: Dora Vukušić priv. album, Tomislav Beroš Press