fbpx

Dora Vukušić bavi se i humanitarnim radom!

Ekskluzivno…

Scena.hr predstavlja ovogodišnje finalistice Miss Universe Hrvatske

Dora VukušićMiss Universe je najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj zato sam jako ponosna što sam jedna od dvadeset finalistica iz cijele države. Uzbuđenost tijekom priprema zbog iščekivanja finalnog izbora u Opatiji 11. travnja zaista je neizbježna – rekla nam je Dora Vukušić iz Splita. Finalistica Miss Universe Hrvatske 2014. već se nekoliko godina bavi manekenstvom i modelingom.
– Ali i organizacijom raznih događanja vezanih uz modu te  humanitarnih večeri u udruzi ‘La femme’ za žene oboljele od raka dojke gdje svake godine sudjeluje sve više poznatih lica s naše estrade – ističe Dora. Svoje slobodno vrijeme uvijek kvalitetno ispuni.
– Nisam stvorena kako bih stajala na jednom mjestu i da ništa ne radim, zato svoje slobodno vrijeme uvijek kvalitetno ispunim u druženju s djecom, razvijanjem novih poslovnih ideja s prijateljicama i partnerima te uživanjem u prirodi kad je lijepo vrijeme – objasnila jeDora Vukušić finalistica. Uživa u knjigama i kazališnim predstavama. Najveća podrška u životu joj je majka.
– Ona je uvijek uz mene. Prekrasno je kad imate nekog tko prati svaki vaš korak i uvijek vas iskreno pohvali ili kritizira, rekla bi ona ‘sve po zaslugama’. Uz majku, veliku ulogu u mom životu imaju stariji brat i mlađa sestra te najbolje prijateljice. Uvijek su uz mene i ja uz njih – otkrila nam je Dora. A snovi…
– Moj najveći san nakon ostvarenja svih mladenačkih ciljeva jest da postanem uspješna žena i poduzetnica kako bih svojoj obitelji i djeci mogla omogućiti kvalitetan i siguran život. Treba iskoristiti svaku dobru priliku i graditi sebe dok si mlad. Poslije nam ostaje samo živjeti ono za što smo u mladosti postavili temelje – naglasila je Dora.

Foto: Sandi Tad, Boris Tomljanović