fbpx

Valentina Blažević: Igrale smo za sve vas, HVALA!

Idemo susret po susret, rekla je Valentina Blažević

– Cure koje imaju dušu, koje imaju srce, koje ostavljaju sve što imaju na terenu. Velika zahvala igračicama, stručnom stožeru koji su otišli s nama: direktor svih reprezentacija Ivica Udovičić, tehnička direktorica reprezentacije Ljerka Vresk, dr. Kukin, fizioterapeuti Goran Krušelj i Vesna Hodić, trenerica Snježana Petika, media menadžer Ivica Maraš i moja malenkost. Svi smo mi ugradili dio sebe ovdje i to nas čini sretnima i ponosnima! – rekao je Nenad Šoštarić.

Hrvatska

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija nastavlja nevjerojatni niz na Europskom prvenstvu u Danskoj, ali može i sanjati san o polufinalu. Nakon četvrte pobjede u nizu, što se dogodilo prvi put u povijesti, i to u jubilarnoj 50. utakmici na tim natjecanjima, svladala je Rumunjsku rezultatom 25:20 i stigla na korak do polufinala. I ne samo to. Nakon četiri poraza, to je prva pobjeda protiv Rumunjske na europskim smotrama čime je srušena još jedna neugodna tradicija.

Valentina Blažević

– Želim se zahvaliti svima, svim Hrvatima, navijačima ispred malih ekrana, igračicama koje nisu s nama tu, svima, igrale smo za sve vas! Hvala vam! – rekla je Valentina Blažević.
Hrvatska je tako nakon četiri susreta s maksimalnim učinkom na Europskom prvenstvu. To ni jedna naša ženska reprezentacija nije učinila do sada.

Hrvatska

Korak ih dijeli od vječnosti, odnosno polufinala. Ali da ne žurimo. Idemo susret po susret. Rumunjska je pak ovim porazom ispala iz svih kombinacija za poluzavršnicu.

EHF EURO 2020: SKUPINA II
HRVATSKA – RUMUNJSKA 25:20

Foto: Press – HRS