fbpx

Ekskluzivno: M. Škufca: Kristijan i ja smo prekinuli! Boli me laž!

Maja Skufca

Prije mjesec dana poduzetnik i bivši suprug glumice Jelene Perčin, Kristijan Babić snimljen je u šetnji s 19- godišnjom Mihaelom Horvat. Fotografije je objavio časopis Story. Par se držao za ruke. U to je vrijeme Kristijan s riječkom voditeljicom Majom Škufcom očekivao dijete. Poduzetnik na objavljene fotografije nije imao komentara, a izjave nije davala niti Maja. U ekskluzivnom razgovoru za Scenu Maja je prvi put potvrdila da su prekinuli svoju vezu. Maja se preselila u rodnu Rijeku kod roditelja gdje će i roditi. Iako Maja nije željela komentirati detalje  prekida, rekla je da je najviše u životu boli laž i nepravda. I da ju je sve to jako pogodilo. Posebno zato što će za mjesec i pol dana postati majka. No unatoč svemu, Maja nije izgubila vjeru u ljubav. Veseli se majčinstvu i kaže da jedva čeka da preuzme tu najvažniju i  najtežu ulogu u životu.

Scena: Još malo pa ćete roditi, je li vas strah poroda?

Ah, strah, nemam vremena za razmišljanje o strahu. Porod će proći kako dragi Bog bude htio. Ja se samo molim da sve prođe u najboljem redu i da svoju bebu zdravu primim u svoje ruke. To je najbitnije, zar ne? A fizička bol će proći, puno brže nego ona koja nastaje u srcu. U to sam sigurna.

Scena. Jeste li već odlučili kako će se vaša djevojčica zvati?

Jesam.

Scena: Jeste li uredili dječju sobicu i kupili odjeću?

Kako sam tek prošli tjedan preselila u Rijeku nisam stigla urediti dječju sobicu, ali sam osigurala starinsku kolijevku koju sam smjestila u svoju djevojačku sobu pored svog kreveta. Moj klavir Pero je nažalost morao u drugu sobu. Od robice sam nešto kupila, a većinu sam naslijedila od svojih preslatkih nećaka. Za ‘gušt’ sam svojoj bebi kupila body s Rolling Stonsima i još neke sitnice jer ipak će to biti moja mala ‘rock and roll’ beba.

Scena: Tko će vam pomagati prvih dana?

Hvala dragome Bogu uvijek mogu računati na bezuvjetnu pomoć svojih roditelja, a pogotovo moje mame.

Scena: Tko vam je ovih dana najbolji prijatelj?

Moja mama i moj pas Chilly. Imam sreće što imam divne ljude pored sebe, njegujem dugogodišnja prijateljstva i na njihovu nesebičnu pomoć uvijek mogu računati.

Scena: Je li istina da više niste u vezi s Kristijanom Babićem?

 Istina je.

Scena: Kako ste podnijeli prekid?

Još ga podnosim…hahaha

Scena: Što vas najviše boli?

Nepravda i laž. Kao i svako normalno biće.

Scena: Rastužilo vas je i to što vaš maltezer mora na operaciju…

Da, Chilly je jedan mali divni maltezer kojeg od milja zovem Cane Corso. On je jedno malo divno stvorenje puno ljubavi i pažnje. Ima divnu osobnost i veliko srce čije bi se veličine i  mnogi ljudi mogli posramiti. Sigurna sam da će operacija dobro proći jer on je mali borac.

Scena: Koji su planovi za budućnost?

Posvetiti se svojoj bebi i raditi na svom duhovnom i poslovnom napretku. Ambiciozna jesam, ali u ovome trenutku mi je jedino moje dijete važno.

Scena: Jeste li nakon svega izgubili vjeru u ljubav i koliko vam je ljubav važna?

Nema tog muškarca koji me može natjerati da izgubim vjeru u ljubav. Ljubav je za hrabre i jake, a ne za ‘papke’. ‘Papci’ se s njom igraju i blate je, a hrabri ipak znaju kako je njegovati i postupati s njom! Moji roditelji ove godine slave 35 godina braka i to baš u vrijeme kad će moja kćer doći na svijet. Oni su primjer ljubavi kojoj težim.

Scena: Kako se osjećate nakon svega?

Sve je to život. Nakon svake kiše dolazi sunce. A moje sunce raste u meni i još malo pa će ugledati i ovaj svijet. Ona je moja bit i moje sve.