fbpx

FOTO: Ekskluzivno: Seksi Sonja Kovač na Bahamima!

U potrazi za avanturama…

Sonja KovačDok većina naših zvijezda siječanj provodi na skijanju, Sonja Kovač je uživala na prekrasnim Bahamima. Tamo je provela dva tjedna u ekskluzivnom i bajkovitom hotelu Atlantis Resort Paradise-The Cove Atlantis koji je smješten uz ocean. Scena.hr donosi ekskluzivne fotografije.
– Za Bahame sam se odlučila jer me privlače različite kulture. A kako volim putovati, svake godine idem na neku novu destinaciju jer želim vidjeti i Sonja Kovačupoznati svaki dio našeg svijeta. Već sam puno toga prošla, ali mi nikada nije dosta. Uvijek žudim za novim mjestima i avanturama. Ovdje je sve predivno. Baš kako bi moja prijateljica rekla – raj na zemlji. Klima mi savršeno odgovara jer sam ljetni tip – otkrila je ekskluzivno za portal Scena.hr lijepa Sonja.
Glumica je uživala na prekrasnim pješčanim plažama, a na fotografijama je pokazala vitku liniju.
– Na hranu ovdje se je lako naviknuti jer u svojoj ishrani prakticiram puno voća i povrća. Ujutro se ovdje probudim ranije nego što se budim u Zagrebu. Upijam prve zrake sunca i divan miris oceana – istaknula je. Sonja, kaže, kako dane provodi zabavljajući se s prijateljicama i prijateljima uz topli oceanski vjetar i poneki koktel.

Foto: Sonja Kovač priv. album
Fotogalerija: [nggallery id=359]