fbpx

Video: Fantastična Emma Stone u filmu Cruella

Cruella

Konačno je stigao trailer za novi Disneyjev igrani film Cruella, u kojem je slavnu negativku Cruellu de Vil utjelovila fantastična Emma Stone. Neobičnog izgleda, okrutna i podla, spremna da radi vlastite koristi uništi sve pred sobom.

Cruella

Film čija je radnja smještena u London 1970-ih, je izvorna priča o tome kako je zapravo nastala kultna Zlica od Opaka. Radnja je fokusirana na njen život prije nego je postala poznata mrziteljica svega. U želji da postane slavna dizajnerica Cruella stiže u London. Njen osjećaj za modu primjećuje barunica Von Hellman, inače modna legenda. Ali njihova odnos pokreće niz događaja i otkrića koja će dovesti do toga da Cruella oslobodi svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica od Opaka.

Osim Emme Stone, u filmu se pojavljuje Emma Thompson u ulozi barunice, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Joel Fry, Emily Beecham i drugi.

Jedan od najpoznatijih likova iz djetinjstva je dobio priliku u potpunosti se prokazati u pravom svjetlu. Sudeći prema prvoj najavi, vjerujemo da ćemo gledati jedan sasvim neobičan i vrlo uzbudljiv film.

Film u distribuciji Blitza u kina stiže krajem svibnja.

Foto: Press
Video: