fbpx

„Тhe Last of Us“ – objavljen službeni teaser

HBO OBJAVIO SLUŽBENI TEASER ZA NOVU SERIJU „ТHE LAST OF US“

HBO Original serija „Тhe Last of Us“, temeljena na istoimenoj hvaljenoj videoigri koju je Naughty Dog razvio ekskluzivno za PlayStation® platforme, imat će premijeru 2023. godine na HBO Max streaming platformi i HBO kanalu, a tim povodom objavljen je službeni teaser trailer.

„Тhe Last of Us“ odvija se 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Joel, jedan od preživjelih, unajmljen je da prokrijumčari Ellie, 14-godišnju djevojčicu, iz surove karantene. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje, jer oboje moraju proći kroz SAD i ovisiti jedno o drugome kako bi preživjeli.

U glavnim ulogama serije „Тhe Last of Us“ su Pedro Pascal kao Joel, Bella Ramsey kao Ellie, Gabriel Luna kao Tommy, Anna Torv kao Tess, Nico Parker kao Sarah, Murray Bartlett kao Frank, Nick Offerman kao Bill, Storm Reid kao Riley, Merle Dandridge kao Marlene, Jeffrey Pierce kao Perry, Lamar Johnson kao Henry, Keivonn Woodard kao Sam, Graham Greene kao Marlon, Elaine Miles kao Florence, Ashley Johnson i Troy Baker.

Scenaristi i izvršni producenti serije „Тhe Last of Us“ su Craig Mazin i Neil Druckmann. Serija je nastala u koprodukciji sa Sony Pictures Television, a među izvršnim producentima su i Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan i Rose Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint i Naughty Dog potpisuju produkciju.

Teaser:

O HBO Maxu

HBO Max™ je streaming platforma koja nudi zabavu vrhunske kvalitete. HBO Max nudi širok izbor serija, filmova i specijala za gledatelje svih uzrasta, od kultnih produkcija HBO, Warner Bros., DC, Max Originals sadržaja i blockbuster filmova. Streaming platforma je prvobitno lansirana u SAD-u u svibnju 2020. godine, a u lipnju 2021. je predstavljena jeftinija opcija pretplate s reklamama.

Trenutno dostupan na 61 teritoriju, HBO Max je započeo globalno proširenje prošlog ljeta, lansiranjem na tržištima u Latinskoj Americi i Karibima, nakon čega je uslijedio ulazak na europsko tržište s lansiranjem usluge u nordijskim zemljama, Španjolskoj, Portugalu, Nizozemskoj, Centralnoj i Istočnoj Europi.

Foto: Press – HBO Max EMEA/ Iva Zrnčić