Hrvatski brzoklizači briljirali na Santa Claus Cup osvojivši 8 medalja
By redakcija On 4 pro., 2019 At 05:26 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Budimpešta…

Na Santa Claus Cup nastupilo je 97-ero brzoklizačica i brzoklizača iz 6 europskih zemalja

Santa Claus CupProteklog vikenda u Budimpešti je održano trodnevno međunarodno brzoklizačko natjecanje Santa Claus Cup. Na njemu je nastupilo 197-ero brzoklizačica i brzoklizača iz 6 europskih zemalja, među kojima je bilo i 9-ero hrvatskih predstavnika.
Najbolje rezultate ostvarili su naši najmlađi natjecatelji Rene Koprivnjak i Marko Opuhač, u kategoriji juniori F. Devetogodišnji Marko osvojio je 2 zlata i srebro u pojedinačnim disciplinama te zlato u ukupnom poretku, a osmogodišnji Rene zlato i srebro u pojedinačnim disciplinama te srebro u ukupnom poretku.
Starije juniorke (Petra Aščić, Nika Koprivnjak, Sara Luetić i Gabriella Prantl) natjecale su se u kategoriji seniorki i osvojile broncu u štafeti.
Izuzetno zanimljiv podatak je i veliko ostvarenje naših mladih nagrađivanih juniora Marka i Renea koje su postigli svrstavanjem među TOP 5 rezultata ove sezone u Europi u svojoj kategoriji.
Naše brzoklizače juniore već idućega vikenda očekuje u Beogradu natjecanje iz Alpe Adria serije, a seniori za dva tjedna nastupaju u Ankari na međunarodnom natjecanju iz Danubia serije.

Foto: Press

comment closed