fbpx

Ivan Rakitić: Čast mi je primiti ovakvo priznanje

Barcelona…

Ivan Rakitić je titulu u devetom izdanju ovog izbora zaslužio zahvaljujući ‘svojoj obazrivosti, skromnosti i racionalnoj naravi, kao i načinu na koji se prilagodio klubu i klupskoj kulturi’, stoji u objašnjenju

Ivan Rakitić– Čast mi je primiti ovakvo priznanje, nema ništa ljepše nego biti dio najboljeg kluba na svijetu. Sretan sam što mogu braniti Barcelonine boje – rekao je Ivan Rakitić.
Ivan Rakitić dobitnik je ovogodišnje nagrade Premi Barca Jugadors, koju bivši igrači Barcelone dodjeljuju za igrača godine, u svjetlu njegovog odnosa prema klubu, ponašanja i fair-playa. Skupština bivših igrača Barcelone izabrala je dokapetana Vatrenih Ivana Rakitića za igrača sezone. U konkurenciji su još bili i igrači: Andresa Inieste, Lionela Messija, Gerarda Piquea, Sergija Roberta i Marca Andrea ter Stegena.
Ivan Rakitić je titulu u devetom izdanju ovog izbora zaslužio zahvaljujući ‘svojoj obazrivosti, skromnosti i racionalnoj naravi, kao i načinu na koji se prilagodio klubu i klupskoj kulturi‘, stoji u objašnjenju.
Nagradu su dokapetanu hrvatske izabrane vrste Ivanu Rakitiću uručili predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu i predsjednik udruge Barceloninih igrača Ramon Alfonseda.

Foto: Press arhiva