Ivana Kindl: Ljubav dođe kad se najmanje nadaš!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 17 tra., 2016 At 03:57 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Nova pjesma i spot Dobra stvar…

Pjevačica je za ljeto pripremila plesnu pjesmu, a za jesen je najavila nešto novo – dramatičnu Ivanu

Ivana KindlIvana Kindl kaže da je zadovoljna prvim reakcijama obožavatelja na njezinu novu pjesmu ‘Dobra stvar’. Pjesma ima pozitivnu poruku.
– Posvećena je ljudima koji su dugo čekali ljubav koja se dogodi kad se najmanje nadaš – rekla je pjevačica za portal Scena.hr. ‘Dobra stvar’ je plesna pjesma, ima retro notu s kraja 1980-ih, a Ivanina vokalna izvedba opravdava status jedne od najboljih pjevačica Istočne Europe, kao što ju je proglasio Maximillen de Lafayette u svojoj knjizi “The World’s Greatest Female Singer: Eastern Europe”. Ivana ističe da se najbolje osjeća kad pjeva pjesme koje su obojane funkom i soulom. Dodaje da ‘Dobra stvar’ vraća u vrijeme glazbene legende Dine Dvornika. A za jesen Ivana priprema iznenađenje i jako je zanima kakva će biti reakcija publike.
Ivana Kindl-To će biti jedna dramatična Ivana – otkrila je uz osmijeh pjevačica. Na spotu su radili Tomislav Horvatinović (režija, montaža), Stjepan Dolenec (DOP), Luka Buljan (rasvjeta), Barbara Repe (stilistica), Michelle Milardović (Make-up) i Ivanin menadžer Marko Horvat (izvršna produkcija). Singl ‘Dobra stvar‘ autorski potpisuje Ines Prajo, kojoj je ovo prva suradnja s Ivanom, dok su za glazbu zaslužni Ivana Kindl i njen dugogodišnji partner, Ivana Kindlbasist i producent Alen Križaj. Atmosferi pjesme pridonio je i Ivanin prijatelj iz djetinjstva, iz Požege, vrsni klavijaturist – Jurica Leikauff.
– Početnu ideju za videospot dala je sama Ivana. Snažnom ritmizacijom nastojali smo sa što više kadrova popratiti samu pjesmu, a korištenjem raznih efekata dodatno smo naglasili retro notu – rekao je redatelj Tomislav Horvatinović. Ivana iza sebe ima četiri studijska albuma te dva live albuma od kojih je ‘Gospel u Komediji’ nagrađen nagradom Porin. U svojoj karijeri, Ivana je nagrađena i Porinom za najbolju vokalnu izvedbu, pobjednica je Zadarfesta 2005. godine. Pjesmu možete poslušati na službenom YouTube kanalu Ivane Kindl.

Foto: Press

comment closed